Bovendak zonwering of onderdak zonwering?
Beiden houden uw veranda lekker koel als het moet.

Iedereen snapt waarom een veranda zonwering nodig heeft. Een veranda is immers vaak gebouwd aan de zonnige kant van het huis, heeft een doorzichtig of half transparant glazen of polycarbonaat dak en vaak ook nog een of meer zijwanden. Lekker warm in het voor- en naseizoen, maar misschien wel érg broeierig in de zomer! Met speciale verandazonwering zorgt u dat u zelfs op de zonnigste dagen nog steeds comfortabel van uw overdekte terras kunt genieten.

Onderdakzonwering in de veranda

Zonwering die onder het dak van de veranda, dus aan de binnenzijde, wordt aangebracht heeft als voordeel dat de zonwering zelf goed beschut blijft. Het doek wordt veilig onder het glazen of kunststof dak uitgerold en heeft niet te lijden van de elementen. Nadeel is wel dat de zonwering maximaal de breedte van het dak kan krijgen. U kunt dus alleen binnen schaduw creëren.

Bovendakzonwering op de veranda

Een zonwering die boven op het dak van de veranda gemonteerd wordt, krijgt bij regen, hagel en wind de volle laag. Als moeten we daarbij wel aantekenen dat u de zonwering gewoonlijk intrekt als er geen zon is, dus dan zit het doek veilig in zijn cassette. Belangrijk voordeel van de bovendak-zonwering is dat de zonwering buiten het dak uit kan steken. U kunt ook aan de zijkanten en voorzijde nog extra schaduw creëren. Bovendien beschermt de zonwering het dak en het frame van uw veranda tegen directe instraling. Uw veranda wordt dus simpelweg minder heet.

Samenwerking met Markilux

Mooieverandas.nl is een zusterbedrijf van Van Beem Buitenleven, vertegenwoordiger van de allerbeste Europese merken zonneschermen, waaronder Markilux. Onze installatieteams zijn dus nét zo goed in het installeren van zonneschermen als in het bouwen van veranda’s. Wij kunnen u daarom uitstekend adviseren over de combinatie veranda/zonnescherm die het beste aansluit bij uw behoeften en de gewenste uitstraling van het eindresultaat.

Bekijk uw zonwering-opties in onze showroom

De verschillen tussen onderdakzonwering en bovendakzonwering worden zonneklaar in onze showroom, waar heel veel modelveranda’s op ware grootte zijn uitgerust met complete zonweringsystemen. Maak kennis met de vele kleuren en systemen, inclusief de handige elektronische afstandsbediening en de speciale accessoires, zoals zonne- en windsensoren!

Mooieverandas nl en Mooiezonwering nl in Rob’s Grote Tuinverbouwing met bovendak zonwering

Mooieverandas.nl & Mooiezonwering.nl – ‘Vier seizoenen lang, genieten van uw tuin!’ Heeft u altijd al gedroomd van een fijne plek in uw tuin waar u het hele jaar kunt doorbrengen? Een plek die fijn is als de zon schijnt, maar ook als het waait of sneeuwt? Die droom is binnen

Mooieverandas.nl en Mooiezonwering nl in Rob’s Grote tuinverbouwing met ‘Onderdak zonwering’

Mooieverandas.nl & Mooiezonwering.nl – ‘Vier seizoenen lang, genieten van uw tuin!’ Heeft u altijd al gedroomd van een fijne plek in uw tuin waar u het hele jaar kunt doorbrengen? Een plek die fijn is als de zon schijnt, maar ook als het waait of sneeuwt? Die droom is binnen.

WordPress Themes
Logo