Een uittrekbaar zijscherm is
een lekker-uit-de-windscherm

Met de beschutting van een uittrekbaar zijscherm kunt u heerlijk van de zon genieten op uw terras, ook als er een vervelend koud briesje waait. Want koude tocht op het terras is een van de belangrijkste redenen waarom mensen besluiten toch maar binnen te gaan zitten. Dus… als het te fris wordt op uw terras, kunt u iets aantrekken maar u kunt óók iets uittrekken: een oprolbaar windscherm van mooieverandas.nl.

 

Uittrekbaar zijscherm breekt de wind

Als hartje zomer de zon op uw terras brandt, is een beetje wind uiterst welkom om uw lichaam op een aangename temperatuur te houden. Een windscherm is dan het laatste waar u behoefte aan heeft. Maar zo’n frisse bries is minder prettig in het voor- en naseizoen. De minder krachtige zon warmt uw lichaam aan één kant op, terwijl een koude luchtstroom de delen die in de schaduw zijn juist afkoelt. Op die momenten wilt u de beschutting van een terrasscherm. Als u deze temperatuurproblemen op uw terras herkent, kunt u installatie van een uittrekbaar (en weer oprolbaar) windscherm overwegen.

 

Oprolbaar windscherm, daar waar u het nodig hebt

Op een terras komt de wind gewoonlijk van één kant. Als u aan die zijde een zijscherm aan de wand monteert, kunt u dit uittrekken zodra u beschutting nodig heeft. En is het een bijzonder warme dag of is er geen storende wind, dan laat u het zijscherm gewoon opgerold in zijn discrete cassette. Onze windschermen zijn – net als de zonneschermen overigens – van het bekende Duitse merk Markilux: topkwaliteit voor vele jaren lang zorgeloos genieten van het buitenleven.

 

Een uittrekbaar windscherm installeren

Overweegt u een semipermanent windscherm aan te schaffen? Wij verkopen niet alleen zijschermen, we verzorgen ook de complete installatie, met onze eigen technische teams. Dezelfde ervaren monteurs die ook alle zonneschermen plaatsen. U bent van harte welkom in onze showroom in Zwanenburg, bij Schiphol, waar u de zijwaarts uitrolbare windscreens ‘live’ in actie kunt zien. Wij zijn zeven dagen per week open, maar als u uitgebreid advies wilt over het comfort van uw terras, kunt u beter eerst even bellen voor een afspraak, naar 020-238 94 42. Wij zorgen dan dat er iemand met verstand van zaken tijd en ruimte heeft om u terdege te adviseren over uittrekbare zijschermen en zonneschermen.

WordPress Themes
Logo