Screens verticale zonwering

Schaduw én privacy in uw veranda

Een screen is zonwering die tevens dienst doet als gordijn. De verticale screens zijn gevat in zijgeleiders waardoor ze vanuit de gemotoriseerde rolcassette altijd mooi straks langs het raam naar beneden komen. Het is erg belangrijk dat de screens perfect op maat gemaakt zijn, omdat anders het systeem niet goed rolt en het textiel gaat trekken en plooien. Er zijn screens met verschillende lichtdoorlatendheid tot en met volledig lichtdichte screens. In de meeste gevallen kunt u door een ‘screen’ zonnescherm wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen.

Ruimtebesparende oplossing

Naast de toegenomen privacy is ruimtegebrek een andere belangrijke reden om te kiezen voor screens in plaats van gewone uitrol-zonwering. Een knikarmscherm heeft immers de ruimte nodig, terwijl een screen plat tegen het raam ligt.

De juiste screens op maat

Er is binnen ons assortiment screens een grote keuze in kleuren en patronen, zodat wij samen met u screens kunnen kiezen die mooi passen bij de bestaande kleuren van uw woning en die één geheel vormen met de kozijnen van uw veranda. Wij verkopen uitsluitend screens van het Duitse topmerk Markilux, die zeer kleurecht zijn en dus jarenlang hun frisse uitstraling behouden.

Bediening via de smartphone

Markilux gaat als marktleider natuurlijk mee met de modernste ontwikkelingen. Zo is er een speciale Markilux-app waarmee u via uw smartphone uw zonneschermen kunt bedienen. Zo kunt u eventueel zelfs vanaf uw vakantieadres de zonneschermen in- en uitrollen. Daarbij eventueel ondersteund door andere handige automatische hulpmiddelen, zoals lichtcellen en windmeters.

Screens zonwering showroom

In onze showroom in Zwanenburg tonen wij vele verschillende modellen screens en andere zonneschermen in realistische situaties en op ware grootte. Als u bij ons langs komt, kunt u dus precies zien hoe een screen-zonwering in de praktijk werkt. Wij zijn zeven dagen per week open en er is altijd een zonweringspecialist aanwezig om u te adviseren over de beste screens voor uw veranda.

WordPress Themes
Logo