Wilt u uw overkapping dichtmaken?
Hier wat oplossingen met veranda-wanden.

Voor meer comfort of privacy op uw terras kunt u aan uw overkapping of veranda wanden toevoegen. Een veranda dichtmaken kan op verschillende manieren, met onder meer aluminium wanden, glazen wanden of speciale uitrolbare windschermen.

Overkapping dichtmaken met aluminium wand

Mooieverandas.nl heeft alles wat u nodig heeft om uw veranda dicht te maken, zoals speciale aluminium wanden die we precies op maat maken om tussen uw staanders te worden bevestigd. Deze ondoorzichtige en onderhoudsarme aluminium wanden vormen een goede permanente beschutting tegen de wind en zorgen ook voor extra privacy. Aluminium wanden zijn geschikt als achterwand van een vrijstaande veranda of als zijwand. Aan de voorkant van uw veranda wilt u natuurlijk liever een doorzichtige oplossing.

Veranda afsluiten met glazen wanden

De achterwand van een vrijstaande overkapping kan eventueel ook met glas worden afgesloten. Wilt u het uitzicht aan die zijde bewaren, dan kiest u voor transparant glas. Zo niet, dan kunt u ook bijvoorbeeld melkglas nemen, of kiezen voor glas met gezandstraalde patronen, met als voordeel dat er dan nog steeds licht in uw veranda binnen kan komen.

De spie van de veranda afsluiten

De spie is het schuine gedeelte onder het aflopende dak. Het deel dat soms uitsteekt boven de standaard schutting naar de buren. Om meer privacy te creëren en om windwervelingen te voorkomen kunt u deze ‘taartpunt’ afsluiten met een (mat)glazen spieraam. Daaronder kan dan eventueel weer een  schutting of een vaste aluminium wand komen.

Veranda dichtmaken met zeil – veranda windscherm

Soms bedenken mensen zelf een voordelige of tijdelijke oplossing om hun veranda af te sluiten, met een zeil of canvas met ogen en elastieken of touw. Dit kan wel, maar erg fraai is het niet. Wij adviseren dan liever een verticaal screen, een speciaal uitrolbaar scherm aan de gevel of een paal. Als er te veel wind is of de buren zijn in de tuin, dan rolt u het scherm uit. Is het niet meer nodig, dan verdwijnt het net zo makkelijk weer in zijn cassette.

Bekijk zelf de diverse verandawanden!

In onze showroom nabij Schiphol staan tientallen veranda’s op ware grootte, waarvan diverse voorzien van glazen en aluminium wanden en afgesloten spies. Kom langs wanneer u wilt (wij zijn 7 dagen per week open) of plan een afspraak (020-497 4662), dan tonen we u graag de mogelijkheden voor het afsluiten of uitbreiden van uw veranda.

WordPress Themes
Logo