Infrarood terraswarming
effectieve heater voor uw veranda

Is voor langdurig genieten van uw veranda verwarming noodzakelijk? Niet per se, want u kunt natuurlijk ook gewoon een trui aantrekken. Maar toch, als u met familie of vrienden buiten het zomerseizoen of gedurende lange zomeravonden onbekommerd en comfortabel wilt genieten van uw veranda of terras, is infrarood verwarming zeker geen overbodige luxe.

Kies de juiste terrasverwarming

De meest effectieve manier om uw veranda te verwarmen is met infrarood heaters. Dit zijn elektrische elementen voorzien van straalbuizen die infrarood licht uitstralen. Licht van deze frequentie is onzichtbaar, maar wel voelbaar. Infrarood licht is warmtestraling. Moderne infrared heaters zijn zo gemaakt dat ze zo min mogelijk licht afgeven en zo veel mogelijk warmte. Dus het omgekeerde van moderne led-lampen, die juist zo veel mogelijk licht opleveren, en zo min mogelijk energie ‘verspillen’ aan warmte. Zie ook onze pagina over verandaverlichting.

Markilux verandaverwarming

Als Nederlands hofleverancier van het grote Duitse zonweringmerk Markilux mogen wij ook de terrasverwarming van dit merk verkopen. Gemaakt om perfect aan te sluiten bij de Markilux zonwering, met een aantal interessante voordelen.

Voordelen van Markilux veranda-heaters

De door ons geleverde  verandaverwarming heeft een soft start functie. De lampen gaan niet meteen op topvermogen branden, om piekbelasting van uw elektrische installatie te voorkomen. De speciale koelroosters aan de achterkant voorkomen het verhitten van het oppervlak waarop de verwarming bevestigd is. Ook hebben deze heaters een speciale asymmetrische reflector, die de warmte breed verstrooit. Dit voorkomt ‘hot spots’ en koude zones onder de veranda. Bovendien maakt de Markilux terrasverwarming gebruik van infrarood halogeenlampen met ‘Ultra Low Glare’ technologie, die zorgt voor een aangename, zachte lichtuitstraling.

Meer weten over verwarming voor de veranda?

Neem contact met ons op voor meer informatie, of kom eens langs in onze showroom nabij Schiphol. Onze verandaspecialisten vertellen u graag over de mogelijkheden om uw terras te verwarmen.

WordPress Themes
Logo