Verandaverlichting met led-lampen:

een verschil van dag en nacht

Jarenlang bestond een verandaverlichting uit rokerige fakkels, waxinelichtjes, oogverblindende halogeen buitenlampen of energievretende spotsystemen. Met de opkomst van betaalbare en zuinige led-technologie heeft ook de terrasverlichting een ware revolutie doorgemaakt. De betere merken zonwering en veranda-overkappingen zijn voorbereid of zelfs standaard voorzien van led-strips of spots, met afstandsbediening om precies de juiste sfeer te scheppen voor elke gelegenheid.

 

Veranda verlichting met LED-strips

Zonneschermen en veranda-daken hebben vaak ingebouwde led-strips, die zorgen voor gelijkmatige verlichting zonder verblinding. De strips zijn verwerkt in staanders of dakspanten van de overkapping, of in de opbergcassette of frontbalk van de rolzonwering. Met de afstandsbediening kunt u de kleur en de intensiteit van de terrasverlichting heel eenvoudig aanpassen.

 

Spotjes als terrasverlichting

Spotjes met felle ledlampen geven meer geconcentreerde verlichting op het terras of tegen de gevel. Hiermee kunt u bepaalde zones van het terras uitlichten, en theatrale effecten creëren. Een spotje op een mooie vaas of op de tafel met hapjes, en de sfeer onder de terrasoverkapping verandert drastisch.

 

Led-verlichting voor sfeer op het terras

Bijzonder is de speciaal door Markilux ontwikkelde ‘Ambient Lighting’ met een lichtgevende balk in het frontprofiel van de zonwering. Is het zonnescherm opgerold, dan schijnt het licht vanuit de gevel over het terras. Rolt u het scherm uit, dan verlicht het zonneschermfront de tuin. Ook hier is weer een afstandsbediening beschikbaar.

 

Tuinverlichting als specialiteit

Mooieverandas.nl is onderdeel van Van Beem Hoveniers, een familiebedrijf gespecialiseerd in het creëren van sfeer rond het huis. Met de aanleg van prachtige tuinen naar behoefte en smaak van de klant, maar ook met een doordachte toepassing van tuinverlichtingssystemen van het A-merk In-Lite. U leest er alles over op onze website, en wel onder het hoofdstuk In-Lite Tuinverlichting.

Wilt u een fijn verlicht terras?

Voor meer informatie over het sfeervol verlichten van uw veranda, terras of overkapping kunt u altijd langskomen in onze showroom, waar u alle soorten verandaverlichting ‘live’ kunt bewonderen in onze vele showverandas. Wilt u persoonlijk advies, belt u dan eerst even met 020-238 94 42, zodat wij iemand voor u vrij kunnen maken met verstand van verlichtingszaken.

WordPress Themes
Logo