Aankooptips veranda & tuinkamer

U wilt straks vier seizoenen per jaar kunnen genieten van uw tuin, met familie, vrienden of lekker alleen in alle rust. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk en is het handig als u het antwoord weet op een aantal vragen. Zo bent u goed voorbereid en kunt u straks snel genieten van uw mooie veranda. Het is handig om voordat u naar een leverancier gaat, goed na te denken over welke wensen en eisen u heeft voor uw veranda en welke vragen u wilt stellen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een overzicht gemaakt van vragen die u aan de leverancier kunt stellen, zodat u precies weet wat u krijgt en wat niet.

Is de leverancier aangesloten bij een brancheorganisatie?

Vertrouwen is een belangrijk begrip bij de aanschaf van een veranda en of tuinkamer. […]

Spaargeld aanwenden of financiering afsluiten?

Bij de aanschaf van een veranda of tuinkamer kijkt u natuurlijk ook naar uw financiële situatie. Kunt en wilt u de veranda […]

Welke opties heb ik qua zonwering?

Als de zon schijnt, en zeker in de zomer, kan het behoorlijk warm worden onder uw overkapping. Goede zonwering […]

Wat is de garantie op een terrasoverkapping?

Een goede garantie is prettig als u een terrasoverkapping aanschaft. U kunt zeker 1 jaar garantie bedingen op […]

Is een terrasoverkapping onderhoudsvrij?

Nee, een terrasoverkapping is niet volledig onderhoudsvrij. Wel is het onderhoudsarm. […]

Mijn huis leent zich niet voor een standaard terrasoverkapping. Is dat een probleem?

Dit hoeft zeker geen probleem te zijn. Als u alleen de standaard opties aangereikt krijgt van uw (potentiële) […]

Eerlijk en oprecht advies

Wilt u meer informatie of kunnen we u nog ergens mee helpen? Of u nu voor ons kiest of voor een andere leverancier, wij delen graag onze jarenlange ervaring als maatwerkspecialist met u. Zo heeft u straks onbezorgd jarenlang plezier van uw veranda of tuinkamer. U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, om alle opties te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak, ook in de avonduren of in het weekend. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!