Veel voorkomende vragen

Vragen over veranda’s en ter zake kundige antwoorden van onze veranda-experts. Hebt u een andere vraag? Stuur een mailtje naar expert@mooieverandas.nl. U krijgt snel antwoord en wie weet voegen we uw vraag én het professionele antwoord wel toe aan deze pagina!

Waarom een veranda van Mooieverandas.nl?

We geven u graag de voordelen van onze veranda’s op een rijtje:

Goothoogte van 14 cm, geen zicht op de kopse kant van de […]

Waarom zou ik in zee gaan met uw bedrijf?

Mooieverandas.nl klinkt misschien hip en trendy, maar dat komt alleen omdat wij met onze tijd meegaan. Deze website is (net als […]

Waarom zou ik kiezen voor een glasschuifwandsysteem?

Vergroting van uw leefruimte
Prachtig vrij uitzicht over uw tuin […]

Wat is het verschil tussen een veranda en een tuinkamer?

In principe heeft een veranda minimaal één geheel open wand. Een tuinkamer is volledig dicht, […]

Raden jullie sfeerverlichting aan in de veranda?

Ja, absoluut! Sfeerverlichting maakt de veranda af en bij schemering of in de avond geeft dit een prachtig effect. […]

Kan een veranda ook vrijstaand?

Ja, dat kan. Een vrijstaande veranda wijkt weinig af van een standaard veranda. Er komen alleen wat extra staanders bij […]

Eerlijk en oprecht advies

Wilt u meer informatie of kunnen we u nog ergens mee helpen? Of u nu voor ons kiest of voor een andere leverancier, wij delen graag onze jarenlange ervaring als maatwerkspecialist met u. Zo heeft u straks onbezorgd jarenlang plezier van uw veranda of tuinkamer. U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, om alle opties te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.
Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak, ook in de avonduren of in het weekend. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!