Tuinkamer Amsterdam

Woont u al een tijdje in het mooie Amsterdam? En bent u op zoek naar iets nieuws voor in de tuin? Dan is een tuinkamer iets voor u! Door het plaatsen van een tuinkamer kunt u in elk seizoen in de tuin zitten. U zit droog en warm in de winter, maar in de zomer kan het er lekker koel zijn uit de zon. Daarnaast zorgt u ervoor dat uw woning en uw tuin meer een eenheid vormen. Ook krijgt u meer licht in uw woning doordat de lichtinval vergroot wordt. Wij van Mooieverandas.nl hebben een groot assortiment, en daarnaast leveren wij altijd maatwerk.

Een tuinkamer plaatsen in Amsterdam?

Heeft u behoefte aan een tuinkamer maar weet u niet goed waar u hem moet plaatsen? Wij helpen u graag met al uw ideeën. U hoeft hem niet tegen uw huis te plaatsen, dit kan ook tegen de schuur, of los ergens in uw tuin. Het is maar net wat uw wensen zijn. Daarnaast is de grote van de kamer ook te bepalen. Wilt u een moderne tuinkamer, omdat u een modern huis heeft? Dan raden wij u een tuinkamer aan van aluminium en glas. Dit heeft een moderne uitstraling en sluit naadloos aan op uw huis. Mocht u meer een landelijke uitstraling willen, dan kunt u kiezen voor een houten tuinkamer. In beide gevallen kunt u ervoor kiezen om een glazen schuifwand te laten monteren. Zo haalt u elk seizoen het optimale uit uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit, want selecteren alleen materiaal die voldoen aan bepaalde eisen.
In de kamer kan net als in huis elektriciteit worden gemonteerd. Zo kunt u hier ook zitten als het buiten donker begint te worden. Er kan gewoon verlichting opgehangen worden. En u kunt hem inrichten zoals u wilt. Ook bestaat de mogelijkheid hier een kachel of een openhaard in te plaatsen. Zo kunt u genieten van een mooi haardvuur in uw tuin. Daarnaast zijn uw tuinmeubelen beter beschermd tegen het weer en gaan deze langer mee. Het scheelt u dus ook weer in de kosten van het kopen van nieuwe tuinmeubelen.

Overkappingen op maat

Wij vinden het belangrijk dat de overkapping naadloos aansluiten bij uw wensen. Door goed te luisteren naar uw wensen zorgen wij ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Weet u al precies wat voor een overkapping u wilt? Of bent u nog op zoek naar de juiste afmetingen? U kunt in onze portfolio alvast inspiratie opdoen. Daarnaast is onze showroom 7 dagen in de week geopend. Hier kunt u een specialist ontmoeten die u kan helpen met al uw vragen over een tuinkamer of een andere vorm van overkapping die u wilt plaatsen. Ook kunt u ons bereiken via de mail of telefonisch.

Opties op tuinkamers

Er bestaan veel verschillende opties die bij de tuinkamer gekozen kunnen worden. Wilt u graag een kamer die niet afgesloten is van de tuin? Dan zorgen wij dat er opening in de kamer zit. Of wilt u goed beschut zitten tegen de wind? Dan kunt u ervoor kiezen om een windscherm te nemen, of glazen schuiframen. Deze kunt u naar behoefte open of dicht schuiven.  Daarnaast is er de mogelijkheid om het dak dicht te houden, maar kan er ook glas in geplaatst worden. De keuze is aan u! Verder zijn er nog opties voor verlichting en heaters. Een bouwvergunning is in de meeste gevallen niet nodig. Mocht u hierover twijfelen kunt u ons of de gemeente altijd vragen om advies. Dit is geheel vrijblijvend.WordPress Themes
Logo