Overkapping Haarlem

Woont u in de mooie stad Haarlem? En zoekt u een overkapping voor in de tuin, of om uw auto onder te parkeren? Wij van Mooieverandas.nl hebben overkappingen die van uitstekende kwaliteit zijn. Daarnaast bieden wij uitstekende service, en zorgen wij ervoor dat u helemaal tevreden bent als wij klaar zijn met de plaatsing. Doordat we echt luisteren naar u als klant zorgen we voor maatwerk dat geheel aan uw wensen voldoet. Wij vinden het van groot belang dat iedereen vier seizoenen lang kan genieten van de natuur in de tuin.

Verschillende materialen voor de overkapping

De overkapping kan gebouwd worden met de volgende materialen. Hij kan geheel van hout gemaakt worden, eventueel zelfs met een hoek erin, of een schuur. Ook is het mogelijk om deze in plaats van hout van aluminium te maken. Dit aluminium is iets onderhoudsvriendelijker, maar dat is de overkapping sowieso al. Het ligt geheel aan uw smaak en stijl welk materiaal u denkt dat het beste binnen uw tuin past. Eventueel kan een van onze experts u helpen bij de keuze.
Het dak kan bestaan uit een houten dak, waardoor u beschermd uit de zon kunt gaan zitten, maar het kan ook van glas gemaakt worden waardoor de lichtinval niet beïnvloed wordt. U kunt ervoor kiezen om de overkapping tegen uw huis aan te plaatsen, als een soort terrasoverkapping. Of als carport om uw auto onder te zetten. Daarnaast is het mogelijk om hem los te plaatsen in de tuin. Hierdoor creëert u een aparte en speciale zithoek. Wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Van vervoer tot aan het monteren van de verschillende onderdelen. Zo zorgen wij ervoor dat we u de kwaliteit leveren die u verwacht.  

Overkapping op maat in Haarlem

Naast dat het natuurlijk ideaal is om een overkapping aan het huis of in de tuin te hebben is deze investering later ook nog terug te verdienen. Door de overkapping wordt er extra ruimte gecreëerd bij uw huis om in te leven. Iets wat u ook terug kunt laten komen in de vraagprijs mocht u ooit uw huis verkopen. Denkt u dat uw tuin niet geschikt is omdat bijvoorbeeld de ondergrond niet stevig genoeg is? Wij zorgen ervoor dat de grond stevig wordt gemaakt door eerst te heien voordat wij een veranda bouwen. Veiligheid is ons handelsmerk en wij zorgen er dan ook voor dat niets dit kan veranderen.
Omdat alles bij ons maatwerk is bent u niet afhankelijk van een standaard bouwpakket wat in elkaar wordt gezet. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat we u op elke manier dan ook van dienst kunnen zijn. Zo is het ook goed mogelijk om een overkapping met een hoek erin te bouwen. Of heeft u de wens om naast de veranda ook nog de tuin aan te laten passen? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. Wilt u inspiratie op komen doen? Dit kan in de grootste showroom van Nederland. Hier willen wij u een inkijk geven op wat wij voor u kunnen betekenen. Het is voor u een klein stukje rijden. Heeft u liever het gesprek bij uw huis in Haarlem, is dit ook zeker mogelijk. Dan lopen wij gelijk de tuin in en kunnen we met een nog beter beeld luisteren naar uw wensen en vragen. Het gesprek is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.WordPress Themes
Logo