Overkapping Den Haag

Als u het heerlijk vindt om gebruik te maken van uw tuin is een overkapping echt wat voor u. Wanneer u een overkapping laat plaatsen in uw tuin kunt u in ieder seizoen genieten van uw tuin. Vanuit uw tuinoverkapping kunt u beschut in de tuin zitten en heeft u minder last van de wind en kou.

Een overkapping in Den Haag

Onder een terrasoverkapping kunt u heerlijk zitten, ook als het weer wat minder is. U zit redelijk beschut en mocht het dan toch net te koud zijn kunt u gemakkelijk een terrasverwarmer ophangen om u warm te houden. Onze hoveniers in Den Haag zien ook vaak dat er een buitenkeuken of een barbecue onder de overkapping wordt geplaatst. Zo kunt u, ook wanneer het begint te regenen, lekker droog eten in de buitenlucht. Wij van Mooieverandas.nl kunnen uw overkapping volledig voor u op maat maken en gaan geen uitdaging uit de weg.

De verschillende soorten overkappingen in Den Haag

Wij van Mooieverandas.nl zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zowel aluminium overkappingen als houten overkappingen. Het voordeel van een houten overkapping is dat het een gezellige en warme sfeer geeft aan uw tuin. Vooral bij klassieke woningen kan het plaatsen van een houten overkapping de finishing touch geven. Onze hoveniers gebruiken alleen hoogwaardige houtsoorten die speciaal gemaakt zijn voor veranda’s en daardoor bestand zijn tegen alle weertypes. In tegenstelling tot een aluminium overkapping heeft een houten overkapping wel wat onderhoud nodig. Het voordeel van een aluminium overkapping is dus dat deze onderhoudsarm is en het geeft uw tuin een erg luxe uitstraling. Het type overkapping dat het best bij u past hangt dus echt af van wat voor uitstraling u uw tuin mee wilt geven. Bent u al een tijd aan het twijfelen en komt u er niet helemaal uit? Onze specialisten in Den Haag hebben jarenlange ervaring en kunnen u alle ins en outs vertellen over de verschillen van de overkappingen.

Extra opties toevoegen aan uw overkapping

Mocht u een standaard overkapping wat te leeg of kaal vinden, dan kunnen wij van Mooieverandas.nl er wat extra opties aan toevoegen. Onze specialisatie ligt bij het maken van verschillende soorten luxe, op maat gemaakte buitenverblijven. We hebben een groot assortiment en alles is mogelijk. Zo plaatsen wij terrasoverkappingen met zonnewering, overkappingen met wanden van glas, maar ook overkappingen met screens. Terrasoverkappingen met glazen wanden is perfect om de wind buiten te houden, maar u toch het gevoel te geven dat u in de tuin zit. Bent u erg gesteld op uw privacy, dan is een overkapping met screen een goede oplossing. De screens aan de zijkant van de overkapping zorgen ervoor dat uw buren niet mee kunnen kijken, maar houdt ook de wind tegen zodat u windvrij buiten kunt zitten.
Naast deze extra opties is het ook mogelijk om een buitenkeuken, verwarming of de verlichting door ons te laten installeren. Onze hoveniers in Den Haag kunnen dit alles voor u uit handen nemen en u de tuin geven die u voor ogen heeft. Voor een compleet overzicht en extra uitleg over alle opties en de voordelen daarvan kunt u eens langskomen bij onze showroom, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Onze specialisten komen graag bij u langs om kennis met elkaar te maken en alle mogelijke opties met u te bespreken.WordPress Themes
Logo