Eén aanspreekpunt voor het totale project

Bij mooieverandas.nl overlegt u vanaf de eerste kennismaking met uw eigen veranda-adviseur, die uw aanspreekpunt blijft vanaf het initiële ontwerp tot en met de oplevering. En lang daarna, want wij blijven ook na jaren nog betrokken bij uw tevredenheid.

 

Hoeveel bedrijven zijn betrokken?

Bijna alle veranda-leveranciers beperken zich tot één of twee stappen in het aanschaf- en bouwproces. De meeste zijn vooral verkooporganisaties. Een verkoopadviseur toont u de brochures en materialen, meet de veranda ruwweg in en maakt een offerte. Gaat u akkoord, dan levert de verkooporganisatie de onderdelen aan en komt een tweede bedrijf de veranda daadwerkelijk plaatsen. Daarnaast is er vaak nog een hovenier nodig om de overgang van de veranda naar de tuin netjes af te werken. U doet dus zaken met drie partijen. Met alle mogelijke problemen van dien. Mooieverandas.nl houdt het complete traject in één hand. Met één aanspreekpunt en één factuur.

 

Advies, ontwerp en offerte

Uw veranda-avontuur begint bij ons in Zwanenburg (vlak bij Schiphol), waar u inspiratie kunt opdoen in de grootste veranda-showroom van Europa. Hier staan tientallen veranda’s, carports en tuinkamers op ware grootte opgebouwd en realistisch afgemonteerd met de verschillende opties. U ziet dus precies wat u krijgt en kunt al uw vragen kwijt bij onze ervaren adviseurs. Hebt u een keuze gemaakt, dan komen wij bij u thuis kijken om de situatie heel nauwkeurig in te meten en een voorstel te doen met een 3D-tekening en een offerte.

 

Perfecte montage door onze eigen mensen

Wij hebben een eigen montageteam in dienst met ervaren technici die al jarenlang niets anders doen dan veranda’s bouwen. U kent onze fotogenieke ploeg misschien al van het TV-programma Robs Grote Tuinverbouwing, waar gelukkige tuinbezitters soms ook verblijd worden met een van onze veranda’s, tuinkamers of carports.

 

Onze hoveniers helen uw tuin aan

Een veranda bouwen betekent vaak dat ook de indeling van de tuin verandert. En als gevolg van het graafwerk sneuvelt er wel eens een border, struik of stukje gazon. Gelukkig omvat ons bedrijf ook een professionele hovenier-tak, zodat dit werk eveneens onder onze volle verantwoordelijkheid plaats kan vinden.

 

Wij gaan 100% voor uw tevredenheid

Zoals u begrijpt, blijft uw initiële contactpersoon in de showroom van start tot finish verantwoordelijk voor uw verandaproject. U kunt hem of haar dus altijd aanspreken met vragen of problemen. U doet zaken met mooieverandas.nl en alléén met mooiverandas.nl, no1 in Nederland als het gaat om klanttevredenheid. Ook op de lange termijn, want niet alleen krijgt u van ons 10 jaar volledige garantie op onderdelen en werk, wij zullen soms ook uit eigener beweging contact opnemen of bij u langs komen om te kijken hoe uw veranda er bij staat. Zodat ook ú onze dienstverlening waardeert met een dikke 9.5!

WordPress Themes
Logo