Screens zonwering, verticale zonwering voor de veranda, kleuren en modellen

Een veranda-zonwering met screens is vooral geschikt voor gesloten veranda’s zonder terras, waar een gewoon uitrol-zonnescherm of een knikarmscherm weinig nut heeft. Elektrisch bediende screens werken uitstekend als zonwering en bieden bovendien extra privacy. Met een screen kunnen voorbijgangers namelijk niet naar binnen kijken, terwijl u vanuit de veranda nog steeds zicht naar buiten hebt. Verticale zonwering met screens houdt uw veranda koel in de zomer en screens bieden extra isolatie tegen kou in de winter.

markilux screens, zonwering van topniveau

Een screen bestaat uit een rolcassette met elektrische motor bovenin en een scherm dat tussen twee zijgeleiders mooi strak afgerold wordt. Het is erg belangrijk dat de screens perfect op maat gemaakt zijn, omdat anders het systeem niet goed rolt en het textiel gaat trekken en plooien. Wij verkopen uitsluitend screens en andere verandazonwering van het Duitse A-merk markilux. Onze specialisten meten uw zonwering tot op de millimeter nauwkeurig in. Vervolgens maakt markilux uw screens precies op maat in de Duitse fabriek. De allerbeste kwaliteit, met maar liefst 10 jaar volledige garantie. U bent dus zeker van vele jaren zorgeloos plezier van uw verticale zonwering.

De juiste screens, kleuren en patronen op maat

Belangrijk voor de uitstraling van uw veranda is dat de screens mooi passen bij de bestaande kleuren en zo één geheel vormen met de kozijnen. Wij helpen u graag de juiste kleur vaststellen voor de aluminium frames. Wat de patronen en kleuren van het textiel betreft… daar laat u zich leiden door uw eigen smaak. Al zullen wij u ook daarbij graag adviseren. In ieder geval kunt u ervan op aan dat markilux screens zeer kleurecht zijn en dus jarenlang hun frisse uitstraling behouden.

Screens zonwering showroom

In onze showroom in Zwanenburg (net ten Oosten van Amsterdam) tonen wij álle modellen screens en andere zonneschermen van markilux in realistische situaties en op ware grootte, zodat u precies kunt zien hoe een screen zonwering in de praktijk oogt en werkt. Wij zijn zeven dagen per week open en er is altijd een zonweringspecialist aanwezig om u te adviseren over de beste screens voor uw veranda.

WordPress Themes
Logo