Vrijstaande veranda’s

Heeft u direct aan uw huis weinig plaats of vindt u een veranda achter in uw tuin erg mooi? Ook dat is geen enkel probleem bij Mooieverandas.nl. Met een vrijstaande veranda creëert u op iedere gewenste plek de ideale zithoek. Met een vrijstaande veranda heeft u een overkapping achter in uw tuin en toch een vrij uitzicht. Zo kunt u op iedere gewenste plek vier seizoenen per jaar genieten van uw tuin.

Optimaal genieten

Een vrijstaande aluminium veranda wordt meestal contra gemonteerd geplaatst. Dat betekent dat de goot aan de achterzijde van uw tuin komt en de hoge zijde aan de voorkant. Zo houdt u optimaal zicht over uw tuin. Wilt u daarnaast verzekerd zijn van een wind- en regenvrije veranda? Kies dan voor een aluminium wand. Dankzij het unieke kliksysteem heeft u een stabiele wand, geheel in de kleur van uw veranda. Wij passen de wanden graag naar uw wens aan.

Aankooptips

Ook als u voor een andere leverancier kiest delen we graag onze jarenlange ervaring met u. Bekijk daarom goed onze ‘Aankooptips’, zodat u voor u zelf altijd de juiste keuze maakt. Als dé gepassioneerde vier seizoenen specialist van Nederland weten wij wat de beste oplossing in uw situatie is. Onze veranda maatwerk specialisten denken graag mee u mee, zodat u straks onbezorgd kunt genieten.

Bezoek onze showroom centraal in de Randstad

Dankzij ons unieke ‘alles onder één dak’ concept vindt u bij ons alles om van uw tuin uw droomtuin te maken. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor alles: van elektriciteit en aankleding van de veranda tot tuinmeubelen. U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, om alle (standaard) opties te bekijken. En natuurlijk leveren wij uw veranda en of tuinkamer ook volledig op maat. De showroom is gunstig gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast kunt u, dankzij onze unieke combinatie met GroenRijk Zwanenburg en GroenRijk Hoveniers, direct kijken naar de mogelijkheden van een vrijstaande veranda.

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!