Verandazonwering onder het dak houdt uw serre of veranda koel in de zomer

Verandazonwering voor comfortabel genieten van uw tuin

Met goede verandazonwering beleeft u meer plezier van uw serre, veranda of overdekt terras, omdat het zonder een zonnescherm op de veranda al snel veel te warm wordt. De veranda is natuurlijk eigenlijk bedacht om het seizoen te verlengen. Met een glazen veranda, een serre, of een met glas overdekt terras kunt immers al veel eerder in het jaar lekker beschut buiten zitten. Het nadeel is echter dat zodra het eerst nog bleke zonnetje aan kracht wint, uw veranda zonder zonnescherm al snel onaangenaam warm blijkt. U moet verkassen!

Verandazonwering geeft u uw terras terug

Met een goede zonwering in uw veranda kunt u in de zomer gewoon blijven zitten. Een druk op de knop (eventueel zelfs met afstandsbediening!), en u zit in de schaduw. Nog steeds lekker dicht bij het huis, de keuken én de koelkast vol koude drankjes. Van het eerste lentezonnetje tot ver in de herfst. Maar vooral ook de hele zomer door!

Professionele zonwering montage boven of onder het dak

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de automatische elektrische zonwering boven of onder het dak aanbrengen. Daarbij zorgt een speciaal spansysteem met zijgeleiders dat het doek steeds mooi strak blijft. Wij verkopen alleen zonwering van het Duitse topmerk markilux. Met een zeer uitgebreide collectie doeken, in allerlei kleuren en patronen. Er is dus zeker een veranda-zonnescherm dat past bij de uitstraling van uw woning en uw overkapping.

Verandazonwering showroom

Als u op zoek bent naar passende zonwering voor uw veranda of serre kunt u natuurlijk eens door onze uitgebreide online catalogus bladeren. Maar wilt u écht zien hoe het werkt en wat de uitstraling is van een markilux serre-zonwering, kom dan vooral naar onze showroom, centraal gelegen in Zwanenburg, vlak boven Amsterdam. Wij zijn zeven dagen per week geopend en er is altijd iemand aanwezig met écht verstand van zaken om u te adviseren.

Wat kost verandazonwering?

Wij verkopen alleen de degelijke Duitse zonwering van het A-merk markilux en zijn dan ook geen ‘prijsvechter’. U koopt bij ons een topkwaliteit zonwering op maat, inclusief professionele montage en tien jaar garantie. De prijs is afhankelijk van veel factoren, maar op verzoek geven wij u graag een vrijblijvende offerte.