Samenstelling veranda’s

U heeft vast ideeën over hoe uw droomveranda eruit moet zien. Passend bij de stijl van uw huis of juist van uw tuin. Of misschien wel allebei? De opstelling en samenstelling van de veranda is geheel aan u: recht, schuin, als carport of als volledige tuinkamer. Wilt u daarnaast uw veranda uitbreiden of verfraaien? Dan zijn er tal van extra opties voor uw terrasoverkapping. Zo kunt u denken aan het plaatsen van wanden onder de veranda, maar ook aan sfeervolle verlichting en verwarming. Wij bieden voor elke situatie een mooie en passende oplossing, waardoor u heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Met de juiste keuzes creëert u stijl

Een veranda of terrasoverkapping is gemakkelijk aan te passen naar uw persoonlijke smaak en de stjil van uw huis. Kies daarom voor een overkapping met een passende sierlijst. Een strak huis? Kies dan een strakke goot. Heeft u een klassiek huis? Kies dan voor een klassieke goot. Zo blijft uw huis een mooie combinatie met de veranda. Mooie sfeerverlichting of verwarming maakt uw veranda nóg aantrekkelijker. Neem een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Voorkom wind- en regeninslag

Als u lekker buiten zit, wilt u natuurlijk geen last hebben van wind of regen. Met een aluminium spie, inclusief polycarbonaat, voorkomt u de ergste wind- en regeninslag en houdt u de warmte langer onder uw veranda. Neem een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Wanden geheel in stijl

Mooieverandas.nl heeft als dé veranda maatwerk specialist van Nederland jarenlange ervaring in wat het betekent om vier seizoenen per jaar te kunnen genieten van uw tuin. U kunt bij ons dan ook kiezen voor extra opties die dat mogelijk maken, zoals een zijwand of spie. Dankzij ons unieke systeem kunnen wij in alle situaties een wand of glasschuifwand monteren. Wij leveren verschillende onderhoudsarme wanden en schuttingen in vele combinaties en uitvoeringen. Onze specialisten bespreken graag de vele variaties met u, om samen tot de ideale maatwerkoplossing te komen. Neem een kijkje in ons portfolio voor meer inspiratie.

Veranda met Giga Goot

U bent op zoek naar dé oplossing voor een overspanning tot zeven meter? Dat kan met de Giga Goot van Mooieverandas.nl. Wij hebben de Giga Goot ontwikkeld, waarmee uw veranda in veel gevallen ook op twee staanders te plaatsen is. Neem een kijkje op onze pagina ‘Veranda’ en of Portfolio voor meer inspiratie.

Glasschuifwandsysteem

Bent u op zoek naar een flexibele weer- en windbeschermer in uw veranda, tuinkamer of balkon? Zodat u onbezorgd en comfortabel kunt genieten van het buitenleven met familie en vrienden? Dan is ons unieke en transparante glasschuifwandsysteem een goede oplossing. Neem een kijkje op onze pagina ‘Glasschuifwandsysteem’ en of Portfolio voor meer inspiratie. 

Maatwerk

Onze aluminium veranda’s zijn van Duitse kwaliteit en gaan jaren mee. Door de sterke kwaliteit kunnen onze veranda’s tot een breedte van zeven meter zonder midden paal en een diepte van vijf meter. Wel zo prettig voor een mooi en vrij uitzicht in uw tuin.

Showroom centraal gelegen in de Randstad

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland. Onze showroom is gunstig gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak, ook in de avonduren of in het weekend. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!