Eigen Montageteam

Bij Mooieverandas.nl bent u ervan verzekerd dat wij de veranda’s zelf plaatsen met ons eigen montage team. Het plaatsen van een veranda is namelijk maatwerk en vereist een grote mate van ambacht. Dit besteden wij daarom niet graag uit. Ons team heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van de mooiste maatwerk veranda’s en zo bent u er zeker van dat uw dromen ook daadwerkelijk uitkomen.

Gespecialiseerd in Maatwerk

Mooieverandas.nl heeft jarenlange ervaring als maatwerkspecialist in veranda’s, tuinkamers, carports en overkappingen. We zijn daarom dé maatwerkspecialist van de regio en bieden u een unieke combinatie met GroenRijk Zwanenburg en GroenRijk Hoveniers. Met ons ‘alles onder één dak’ concept heeft u één aanspreekpunt en kunnen wij u volledig ontzorgen. Wij kunnen niet alleen een veranda voor u plaatsen, maar u kunt ook uw tuin opnieuw laten inrichten door GroenRijk Hoveniers of mooie accessoires uitzoeken bij GroenRijk Zwanenburg. En dat alles centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar.

Laat u eerlijk en oprecht adviseren

Van jongs af aan zijn wij opgegroeid op de boerderij met veel groen. Genietend van het heerlijke buitenleven. Deze fijne leefomgeving creëren wij graag voor iedereen. Onze missie, als dé groenfamilie in de regio, is dat iedereen vier seizoenen lang kan genieten van zijn of haar tuin. Met een tuinkamer kunt u die droom realiseren. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Onder ‘Aankooptips’ vindt u een overzicht van vragen die u aan uw leverancier kunt stellen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en precies weet wat u krijgt en wat niet. Laat u ook goed informeren of het in uw situatie gunstig is om de aankoop uit eigen middelen te betalen of dat u beter een tweede hypotheek of persoonlijke lening kunt afsluiten. Een veranda of tuinkamer betekent kwaliteitsverbetering van uw woning en daardoor kunt u de hypotheek of lening fiscaal aftrekken.

Brochure & portfolio

Wilt u alle mogelijkheden voor een veranda, tuinkamer, carport of beglazing op uw gemak bekijken? En alvast wegdromen bij een heerlijke tuin waar u vier seizoenen per jaar van kunt genieten met familie en vrienden of lekker alleen? Vraag dan onze brochure aan met voorbeelden van aluminium veranda’s en overkappingen en bekijk de eerder gerealiseerd projecten in ons portfolio.

Showroom centraal gelegen in de randstad

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, om alle opties te bekijken. De showroom is gunstig gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak. Het is voor onze specialisten ook geen probleem om in de avonduren of in het weekend bij u langs te komen. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!