Dromen worden werkelijkheid

Heeft u altijd al gedroomd van een fijne plek in uw tuin waar u het grootste deel van het jaar kunt doorbrengen? Een plek die fijn is als de zon schijnt, maar ook als het waait of sneeuwt? Die droom is binnen handbereik, want met een aluminium veranda van Mooieverandas.nl kunt u vier seizoenen lang genieten van uw tuin. Alleen of met familie of vrienden. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van het buitenleven.

Aluminium veranda’s op maat gemaakt

Onze aluminium veranda’s zijn van Duitse kwaliteit en gaan jaren mee. Door de sterke kwaliteit kunnen onze veranda’s tot een breedte van zeven meter zonder midden paal en een diepte van vijf meter. Wel zo prettig voor een mooi en vrij uitzicht in uw tuin. Wij bieden u ook veel keuze in de afwerking van de aluminium veranda. Zo kunt u kiezen voor polycarbonaat dakbedekking of voor echt glas op het dak. Een veranda is niet alleen fijn, maar ook erg functioneel en flexibel. Wij kunnen de veranda op maat maken voor iedere woning of tuin, zowel qua stijl als qua afmetingen. Zo vindt u ook de beste aluminium veranda passend bij uw situatie. U kunt de veranda gebruiken om lekker te loungen, te koken of te barbecueën. En zelfs in de winter kan het aangenaam zijn onder een veranda, eventueel extra verwarmd met een heater. Welke oplossing u ook zoekt: wij denken graag met u mee over het beste resultaat. Als maatwerkspecialist vinden wij altijd de beste en ideale oplossing in elke situatie.

Laat u eerlijk en oprecht adviseren

U wilt straks vier seizoenen per jaar kunnen genieten van uw tuin, met familie, vrienden of lekker alleen in alle rust. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk! Het is handig om voordat u naar een leverancier gaat, goed na te denken over welke wensen en eisen u heeft voor uw veranda en welke vragen u wilt stellen. Onder ‘Aankooptips’ vindt u een overzicht van vragen die u aan uw leverancier kunt stellen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en precies weet wat u krijgt en wat niet. Laat u ook goed informeren of het in uw situatie gunstig is om de aankoop uit eigen middelen te betalen of dat u beter een tweede hypotheek of persoonlijke lening kunt afsluiten. Een veranda of tuinkamer betekent kwaliteitsverbetering van uw woning en daardoor kunt u de hypotheek of lening fiscaal aftrekken. Of u nu voor ons kiest of voor een andere leverancier, wij delen graag onze jarenlange ervaring als maatwerkspecialist met u. Zo heeft u straks onbezorgd jarenlang plezier van uw veranda of tuinkamer.

Bezoek onze showroom midden in de Randstad

U bent van harte welkom in onze showroom in Zwanenburg, centraal gelegen in de Randstad. Daar kunt u alle mogelijkheden op uw gemak bekijken. Onze specialisten denken bovendien graag mee over de ideale oplossing in uw situatie. Bij ons heeft u één vast aanspreekpunt voor alle werkzaamheden: van elektriciteit tot aankleding en tuinmeubelen. Doordat wij veranda’s plaatsen door heel Nederland kan het natuurlijk zijn dat onze specialisten onderweg zijn. Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist met u mee kan denken? Dan raden wij u aan een afspraak te maken.

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!