Een mooie veranda laten bouwen

Wilt u een veranda laten bouwen? Bij ons vindt u de allergrootste veranda-showroom van Europa, waarin u alle modellen van onze veranda’s op ware grootte kunt ‘beleven’. Wij ontwerpen, leveren en bouwen uw veranda op maat met onze eigen ontwerpers en montageteams (ook bekend van Robs Grote Tuinverbouwing). U hebt dus één aanspreekpunt voor het totale project.

Lees op deze site alles over de Duitse degelijkheid van onze veranda’s en laat u inspireren bij de keuze van de veranda die aansluit bij uw wensen. Een eenvoudige veranda, een extra grote veranda zonder tussenpaal, een platdakveranda, een carport of een veranda rond een hoek van uw huis, al dan niet voorzien van accessoires als zonwering, schuifwanden of zonnepanelen.

Hebt u eenmaal een ruw idee van welke veranda u wilt, maakt u dan wat foto’s van de huidige situatie en kom langs in onze showroom in Zwanenburg, vlak bij Schiphol. Vooraf een afspraak maken is niet verplicht, wel handig. Zo kunnen wij zorgen dat onze verandaspecialist voldoende tijd inruimt om u – bij een kop koffie met wat lekkers – uitgebreid te adviseren.

WordPress Themes
Logo