Luxe Balkon beglazing

Wilt u vaker van uw balkon genieten? Onze duurzame balkonbeglazing zorgt dat u het hele jaar van uw balkon kunt genieten, met behoud van uitzicht.

Balkonbeglazing: optimaal genieten op uw balkon

In Nederland is de zomer vaak sneller voorbij dan u zou willen. Op uw balkon voelt het dan ook al snel guur aan. Juist daarom kiezen steeds meer mensen voor opvouwbare balkonbeglazing. Daarmee creëert u een fijne buitenkamer waarin u altijd bent beschermd tegen wind en regen, zodat u voortaan élk seizoen optimaal van het buitenleven genieten.

De voordelen van balkonbeglazing

Onze luxe balkonbeglazing kent vele voordelen en is daarom een uitstekende manier om uw balkon een extra dimensie te geven.

  • Volledig windvrij balkon: Balkonbeglazing zet de wind buitenspel. In de zomer juist behoefte aan een verkoelende bries? In een handomdraai schuift u de panelen weer aan de kant.
  • Energiebesparend: Balkonbeglazing voorkomt dat de koudere buitenlucht rechtstreeks in aanraking komt met de gevel. Dit reduceert het warmteverlies, waardoor u energie bespaart.
  • Geluidsreducerend: Balkonbeglazing reduceert het omgevingsgeluid dat binnen in het appartement te horen is aanzienlijk (tot wel 22 dB). Ook op het balkon merkt u het verschil en geniet u van de rust.

Beschutte buitenruimte

Het schuif-/draaisysteem is als balkonbeglazing en terrasbeglazing toe te passen. Is de wand gesloten dan kunt u heerlijk windvrij genieten. De transparantie van het systeem zorgt er echter voor dat uw uitzicht blijft als voorheen, zodat het buitengevoel intact blijft. Het gepatenteerde systeem heeft bovendien de volgende eigenschappen:

  • Het unieke systeem is binnen een handomdraai te openen of te sluiten .
  • De dubbelgelagerde wielstellen garanderen een soepel en licht transport.
  • Met de fixatiebeugel is de geopende glaswand eenvoudig vast te zetten.

Nederlandse kwaliteit

Onze opvouwbare balkonbeglazing wordt in Nederland geproduceerd, zodat u bent verzekerd van Hollandse kwaliteit tegen een scherpe prijs met uitstekende garanties.

Meer weten over onze balkonbeglazing?

Wij ontvangen u graag in onze showroom, waar u zo’n balkonkamer met opvouwbare balkonbeglazing zeven dagen per week ‘live’ kunt bewonderen. Overweegt u deze glazen vouwwanden voor uw balkon aan te schaffen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, zodat wij ter plekke kunnen kijken welke oplossing voor uw situatie de meest geschikte is.

 

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!