Hardhouten Veranda LXRY – een moderne veranda met luxe uitstraling

Een hardhouten veranda is toch wel zo’n beetje het toppunt van luxe. Als leverancier die zijn klanten steeds het beste wil bieden waren we al enige tijd op zoek om ons assortiment te verrijken met een hardhouten veranda met een eigentijdse ‘look’. Een moderne veranda met een design uitstraling, strak en sober, als een waar sieraad aan het huis. Zo kwamen we uit bij de LXRY Veranda, gemaakt van duurzaam tropisch hardhout, gelamineerd om ‘werken’ te voorkomen.

Hardhouten veranda met tijdloos ontwerp

Het mooie van de LXRY hardhouten veranda is dat hij door zijn strakke ontwerp en natuurlijke materialen naadloos aansluit bij elk type huis. Te meer daar deze luxe veranda leverbaar is in alle RAL-kleuren. Persoonlijk vinden wij hem in de natuurlijke houtkleur met een transparante lak al prachtig, maar bij sommige huizen zullen wij toch een kleur adviseren die ofwel beter aansluit bij de bestaande woning, ofwel de veranda minder nadrukkelijk aanwezig maakt. Het is allemaal een kwestie van smaak.

Wat maakt deze luxe veranda zo bijzonder?

Deze exclusieve veranda heeft een aantal onderscheidende eigenschappen die hem echt bijzonder maken. Zo maakt het glazen plafond van de veranda een hoek van 90˚ met de wanden. Een geheel plat dak dus. Dit is zeer zeldzaam bij veranda’s, die meestal een schuin aflopend dak hebben, met een helling van minstens 30˚, vanuit het huis aflopend naar de tuin. Vanzelfsprekend heeft het dak van de LXRY Veranda wel enig afschot om hemelwater af te voeren, maar dat is met het blote oog niet te zien, omdat is verwerkt in de liggers. Het discreet geïntegreerde aluminium afwateringssysteem doet de rest.

Gelamineerd hout met vingerlas

Deze exclusieve, moderne veranda is gemaakt van honderden latjes tropisch hardhout­laminaat, samengelijmd met de zogenaamde ‘vingerlas’ waardoor de onderdelen stevig in elkaar grijpen. Het voordeel ten opzichte van massief hout is dat de gelamineerde balken niet meer werken. De constructie is solide en stabiel, óók na jaren in de zon. Dit is met name belangrijk omdat deze prachtige design-veranda extra praktisch en comfortabel wordt met grote glazen schuifwanden, die bij ‘werkend’ hout zouden kunnen vastlopen. De LXRY veranda is echt topkwaliteit en garantie voor vele jaren wooncomfort.

Meer weten over hardhouten veranda’s?

Wij ontvangen u graag in onze showroom, waar u zo’n moderne veranda uit hardhout en zijn perfecte afwerking inclusief glazen schuifpanelen zeven dagen per week ‘live’ kunt bewonderen. Overweegt u een veranda uit tropisch hardhout aan te schaffen, neem dan contact met ons op voor een afspraak, zodat wij ter plekke kunnen kijken welke oplossing voor uw situatie de meest geschikte is. Bel 020 – 4974 662 of mail met info@mooieverandas.nl.

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!