Uniek glasschuifwandsysteem

Bent u op zoek naar een flexibele weer- en windbeschermer in uw veranda, tuinkamer of balkon? Zodat u onbezorgd en comfortabel kunt genieten van het buitenleven met familie en vrienden? Dan is ons unieke en transparante glasschuifwandsysteem een goede oplossing. Wij zijn dé maatwerk specialist van de regio en weten dus als geen ander wat er nodig is om te kunnen genieten van uw veranda en tuin met familie, vrienden of juist lekker alleen.

Drempelvrije doorgang

Uniek aan het glasschuifwandsysteem is de vernieuwde ‘onderrail’: deze is extreem vlak, zodat we nagenoeg een drempelvrije doorgang kunnen creëren. Dankzij het volglassysteem heeft u volledige transparantie en wordt uw zicht niet belemmerd. Daarnaast is permanente ventilatie gegarandeerd, door een overlapping van de schuifelementen in gesloten toestand. Als extra optie kunt u kiezen voor een tochtstrip die op de glaspanelen kan worden bevestigd. Zo zit u comfortabel onder alle weersomstandigheden.

De voordelen van ons unieke glasschuifwandsysteem:

  • Betaalbare luxe
  • Vrije doorkijk voor een prachtig uitzicht
  • Nagenoeg in elke situatie toe te passen

Brochure en portfolio

Wilt u alle mogelijkheden voor een veranda, tuinkamer, carport of beglazing op uw gemak bekijken? En alvast wegdromen bij een heerlijke tuin waar u vier seizoenen per jaar van kunt genieten met familie en vrienden of lekker alleen? Bekijkt u dan onze brochure met voorbeelden van aluminium veranda’s en overkappingen en of ons portfolio met gerealiseerde projecten.

Grootste vier seizoenen showroom van Nederland

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, om alle opties te bekijken. De showroom is gunstig gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak. Het is voor onze specialisten ook geen probleem om in de avonduren of in het weekend bij u langs te komen. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!