Extra keuze opties

Mooieverandas.nl heeft als dé maatwerkspecialist, jarenlange ervaring in wat het betekent om vier seizoenen per jaar te kunnen genieten van uw tuin. Daarom kunt u bij ons kiezen voor extra opties voor uw veranda die dat mogelijk maken.

Zonwering

De perfecte temperatuur regelt u zelf. In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur aardig oplopen. Met verandazonwering kunt u de warmte en lichtinval in uw tuinkamer voor een groot deel reduceren. zonweringsysteem is speciaal ontworpen voor grotere glasdaken. Het systeem is gemakkelijk te bedienen en verdwijnt snel en netjes in zijn cassette. Daarnaast zorgt het systeem voor een strakke geleiding van het doek in een gesloten circuit. Het unieke hieraan is dat er geen opening is tussen het doek en de zijgeleiders. U kunt kiezen uit diverse kleuren en dessins voor het doek in de zonwering. Wij bieden een gevarieerd programma aan stoffen waar u uit kan kiezen. In ons portfolio ‘Zonwering’ ziet u voorbeelden van gerealiseerde projecten. Wilt u meer informatie over onze zonwering collectie? Vraag dan onze brochure aan.

Keramische vloeren

Keramische tegels zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zeer praktisch, hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud en duurzaam. Daarom zijn keramische tegels ook bij uitstek geschikt voor uw terras, balkon, veranda of tuinkamer. Met een keramische vloer heeft u geen last van algen of mos en geen gedoe met hoge drukreinigers. Een keramische vloer is gemakkelijk schoon te maken en houdt zijn kleur, altijd. Minder tijd kwijt aan onderhoud en schoonmaak en meer tijd om te genieten van uw tuin. Zo maken wij onze missie waar: ‘vier seizoenen lang, genieten van uw tuin!’ Neem ook een kijkje in ons portfolio Keramische Tegels voor voorbeelden van gerealiseerde projecten. Wilt u meer informatie over onze volledige collectie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Windscreen

U heeft een heerlijk terras of een geweldige veranda, maar zodra de wind de kop op steekt zit u niet meer lekker. Dat is toch zonde? Daarom verdient elk terras een luxe windscreen van Mooieverandas.nl. Natuurlijk is een windscreen functioneel: u wilt uit de wind zitten en rustig uw koffie of glas wijn kunnen drinken. Maar naast dat het functioneel is, moet het er ook mooi uit zien en daarom hebben wij een speciale windscreen ontwikkeld. Een windscreen die bestaat uit een solide aluminium profiel en transparant gehard veiligheidsglas. Geen glasklemmen, geen kliklijsten, geen zichtbare bouten. Het windscreen wordt op maat voor u gemaakt, in iedere afmeting en in iedere gewenste kleur. Dankzij handige schroefpalen is geen fundering nodig. Het plaatsen is eenvoudig en kan snel en soepel gedaan worden. En niet onbelangrijk: een windscreen van Mooieverandas.nl is zeer betaalbaar. Want wij staan voor kwalitatief prachtige producten die betaalbaar zijn voor iedereen. Wilt u meer informatie over onze collectie ‘Windscreens’? Vraag dan onze gratis brochure aan of neem contact  met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Aluminium schuttingen in de tuin

Wilt u variatie in materiaal en vlakverdeling in uw tuin? Dat kan uiteraard ook. De aluminium planken zijn in alle variaties te plaatsen, geheel naar uw wensen. De schuttingdelen zijn makkelijk te combineren met andere materialen (composiet, glas of polycarbonaat), zodat er allerlei variaties samen te stellen zijn in de vlakverdeling. Wilt u meer informatie over onze collectie aluminium schuttingen? Vraag dan onze gratis brochure aan en neem een kijkje in ons portfolio.

Brochure & portfolio

Wilt u alle mogelijkheden voor een veranda, tuinkamer, carport of beglazing op uw gemak bekijken? En alvast wegdromen bij een heerlijke tuin waar u vier seizoenen per jaar van kunt genieten met familie en vrienden of lekker alleen? Vraag dan onze gratis brochure aan met voorbeelden van aluminium veranda’s, overkappingen en alle denkbare extra opties die mogelijk zijn. Neem ook een kijkje in ons portfolio voor gerealiseerde projecten en voorbeelden van de extra opties.

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!