Een buitenkamer of tuinkamer op maat:
extra lichte, heldere leefruimte in uw tuin

Droomt u van extra woonruimte met veel licht en rondom uitzicht op uw tuin? Dan is een buitenkamer net iets voor u. Als u ons een tuinkamer op maat laat bouwen, dan kunt u uit heel veel verschillende modellen en uitvoeringen kiezen. Van de eenvoudige tuinkamer met rondom ramen en een schuifpui aan de voorkant tot en met een luxe tuin-lounge met compleet weg te klappen glazen wanden en alle denkbare accessoires.

Buitenkamer voor alle seizoenen

Een tuinkamer is vergelijkbaar met een veranda, maar dan aan alle kanten afgesloten met al dan niet beweegbare wanden. We kunnen uw tuinkamer voorzien van vloerverwarming of zelfs een houtkachel of open haard in de buitenkamer plaatsen. Hierdoor is de tuinkamer in principe het hele jaar door te gebruiken.

Tuinkamer als geheel nieuwe buitenruimte

Bedenk overigens dat een buitenkamer niet per se op de plek hoeft te komen waar toch al een terras is. Afhankelijk van de positie van uw woning kan het ook interessant zijn om een blinde muur door te breken en te voorzien van een deur, om daarachter een compleet nieuwe buitenkamer op maat te bouwen.

Tuinkamer op maat binnen budget

Echt prijsbrekend goedkope tuinkamers kunnen wij helaas niet bieden. Wij kiezen voor de langdurige tevredenheid van onze klanten, en dus voor kwaliteit. Toch hoeft een tuinkamer niet per se duur te zijn. Er zijn manieren om zonder grote initiële investering toch een mooie tuinkamer te realiseren. Door zorgvuldig de juiste materialen en een sobere uitvoering te kiezen, bijvoorbeeld. Of kies voor ons spaarsysteem, waarbij u begint met een simpele veranda, om die vervolgens jaar na jaar uit te breiden met een of meer glazen wanden en andere accessoires.

Een tuinkamer als groeibriljant

U kent het systeem van de groeibriljant, waarbij de gelukkige ontvanger elk jaar een extra briljantje krijgt en zo ‘spaart’ voor een bijzonder sieraad? Ditzelfde systeem kunnen we ook toepassen bij de tuinkamer op maat. Onze tuinkamers worden namelijk gebouwd op basis van topkwaliteit veranda’s. U kunt dus heel best beginnen met de aanleg van een terras met een ‘kale’ veranda (vier poten en een dak). Om dan in de volgende jaren steeds onderdelen toe te voegen. Het is wel belangrijk om dit meteen bij de start met ons te overleggen. Wij kunnen dan bij de bouw vanaf het begin rekening houden met de wens later bijvoorbeeld glazen zijwanden toe te voegen, en het jaar daarop de schuifpui of extra zonwering. Zo groeit u stap voor stap naar een luxe buitenkamer van topkwaliteit, terwijl u al vanaf dag één kunt genieten van uw overdekte terras!

Laat u inspireren in onze showroom

Voor meer informatie over het laten bouwen van een buitenkamer op maat kunt u het beste een afspraak maken met onze adviseurs. In onze showroom in Midden-Nederland (nabij Schiphol) staan diverse veranda’s met uiteenlopende wandsystemen in ware grootte tentoongesteld, zodat u een uitstekende indruk krijgt van wat er mogelijk is, qua tuinkamers op maat. En uiteraard beantwoorden onze specialisten graag al uw vragen over het uitbreiden van uw woonruimte met een veranda of buitenkamer.

Plat dak veranda

Wat maakt de plat dak veranda nou zo uniek? In dit filmpje wordt uitgelegd wat er zo speciaal is aan onze plat dak veranda.

Onze kwaliteit veranda’s

Wat maakt mooieverandas.nl nou zo speciaal? Eigenaren Gerko en Mike laten u zien wat het verschil is tussen onze kwaliteit veranda’s en de kwaliteit van andere aanbieders.

Kan je op het glas van een veranda lopen?

Onze veranda’s zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. In deze video wordt verteld wat onze veranda’s nou zo stevig maakt en wordt de vraag beantwoord of je op het glas van onze veranda kan lopen.

De mega veranda

Onze mega veranda kenmerkt zich door grote oppervlaktes te overkoepelen. Mike vertelt u meer over de mogelijkheden van deze veranda.

Soorten zonwering

Bij onze veranda’s is er een mogelijkheid tot onder- en bovendak zonwering. Deze twee hebben verschillende voordelen, in dit filmpje wordt laten zien wat de verschillen en de mogelijkheden van onze zonwering zijn.

Persoonlijke veranda samenstellen

U kunt uw veranda samenstellen zoals u zelf wilt. Deze opties kunnen meteen aangeschaft worden, of later toegevoegd worden aan de veranda. In deze video wordt laten zien zien wat de opties zijn voor uw veranda.

Wat als uw gewenste maat niet in ons magazine staat?

Onze veranda’s kunnen in alle vormen en maten gebouwd worden. In deze video wordt uitgelegd hoe verschillende groottes gerealiseerd kunnen worden.

Markilux en Mooieverandas.nl

WordPress Themes
Logo