Een tuinkamer: de ultieme woonwens

Bij Mooieverandas.nl kunt u kiezen voor de ideale oplossing in vele situaties: een tuinkamer. Naast een vaste of vrijstaande veranda is dit een perfecte plek om te genieten van de zon. U kunt genieten in het voorjaar, maar ook heerlijk buiten zitten in oktober. Geen wind, geen kou, maar alleen frisse lucht, natuur en zonlicht. Het werkt ontspannend en is bovendien heel gezond. Kiezen voor een tuinkamer van Mooieverandas.nl is kiezen voor een heerlijke plek om te zitten, gedurende alle seizoenen.

Laat u eerlijk en oprecht adviseren

Van jongs af aan zijn wij opgegroeid op de boerderij met veel groen. Genietend van het heerlijke buitenleven. Deze fijne leefomgeving creëren wij graag voor iedereen. Onze missie, als dé groenfamilie in de regio, is dat iedereen vier seizoenen lang kan genieten van zijn of haar tuin. Met een tuinkamer kunt u die droom realiseren. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Onder ‘Aankooptips’ vindt u een overzicht van vragen die u aan uw leverancier kunt stellen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en precies weet wat u krijgt en wat niet. Laat u ook goed informeren of het in uw situatie gunstig is om de aankoop uit eigen middelen te betalen of dat u beter een tweede hypotheek of persoonlijke lening kunt afsluiten. Een veranda of tuinkamer betekent kwaliteitsverbetering van uw woning en daardoor kunt u de hypotheek of lening fiscaal aftrekken. Of u nu voor ons kiest of voor een andere leverancier graag onze jarenlange ervaring als maatwerkspecialist met u. Zo heeft u straks onbezorgd jarenlang plezier van uw veranda of tuinkamer.

Wegdromen door de seizoenen heen

Droom alvast even lekker door de seizoenen heen en bedenk hoe fijn een tuinkamer in uw tuin kan zijn!

Genieten in de lentezon

Na een donkere, koude winter is de eerste voorjaarszon het teken om lekker naar buiten te gaan. Misschien is het nog wel een beetje fris, maar gelukkig zit u in uw tuinkamer heerlijk beschut. Met de wanden gedeeltelijk open zit u buiten, maar toch heerlijk comfortabel. Een kopje koffie en een goed boek erbij en uw genietmoment is compleet.

Warmte in de zomer

Het is volop zomer. Het is warm, zelfs een beetje drukkend. U kunt naar het strand of het park, maar waarom niet lekker thuis blijven? U zet de glaswanden helemaal open en gaat lekker buiten zitten in uw tuinkamer. Buiten eten en genieten van de lange avond? Natuurlijk!

Kleurrijke herfst

De herfst is hét seizoen bij uitstek om te genieten van alle prachtige kleuren in uw tuin. De zomer is weer enorm snel voorbij gegaan, maar gelukkig kunt u nog steeds lekker buiten zitten. In de tuinkamer is het behaaglijk warm. De regen tikt tegen de ramen, maar met de terrasverwarmer zachtjes aan zit u heerlijk comfortabel.

Koning winter

De winter is begonnen en heeft sneeuw meegenomen. Prachtige ijskristallen, neerdwarrelende sneeuwvlokjes. Een geweldig gezicht om uren naar te kijken. In uw tuinkamer met de kachel of terrasverwarmer aan is het heerlijk vertoeven. Misschien toch ook maar eens de buren uitnodigen voor een glas rode wijn?

Brochure & portfolio

Wilt u alle mogelijkheden voor een veranda, tuinkamer, carport of beglazing op uw gemak bekijken? En alvast wegdromen bij een heerlijke tuin waar u vier seizoenen per jaar van kunt genieten met familie en vrienden of lekker alleen? Bekijkt u dan onze brochure met voorbeelden van aluminium veranda’s en overkappingen en bekijk de eerder gerealiseerd projecten in ons portfolio.

Bezoek onze showroom centraal in de Randstad

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, om alle opties te bekijken. De showroom is gunstig gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak. Het is voor onze specialisten ook geen probleem om in de avonduren of in het weekend bij u langs te komen. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!

Echt waar; uw veranda kunt u aanraken bij ons!