Nieuws

Als maatwerkspecialist in veranda’s vinden wij het erg belangrijk om ontwikkelingen op de voet te volgen en u daarover te informeren. We houden u graag op de hoogte van onze activiteiten en ontwikkelingen in de branche die van invloed kunnen zijn op de aanschaf van uw terrasoverkapping.

Tweede Pinksterdag 2018

Laat u inspireren met Pinksteren! Wij zijn tweede Pinksterdag geopend en helpen u graag uw tuindroom waar te maken

Hemelvaartsdag geopend!

Wilt u graag tuininspiratie op doen met Hemelvaart? Dat kan! Kom gezellig ideeën op doen voor uw veranda, uw zonwering of uw tuin.

Koningsdag 2018 geopend

Zoals u van ons gewend bent zijn wij ook met Koningsdag geopend en kunt u onze prachtige veranda’s, zonwering en buitenleven producten bekijken.

van Beem Paasweekend

Tijdens het Paasweekend (Goede Vrijdag, zaterdag 31 maart en maandag 2 april) staat Van Beem in het teken van ‘Maatwerk’.

Mooieverandas.nl in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Rob en zijn team hebben afgelopen weekend weer een ‘Kleur je Leven’ gedraaid ! Deze keer was er een extreem grote overkapping te zien van maar liefst 12 meter/

Een veranda plus, plus, plus…

Hoe lastiger de klus, hoe meer plezier onze specialisten er aan beleven. Mooieverandas.nl heeft alle onderdelen van het project in eigen beheer kunnen afhandelen.

Van Beem Horeca Terras-concept

Wat is er nou plezieriger dan lekker buiten eten, op een sfeervol, fantastisch beschut en overdekt terras. Van Beem Horeca Terras creëert op basis van uw wensen een totaal-concept.

Masters of LXRY 2017

De Masters of LXRY 2017 zit er alweer op. Het was een zeer geslaagde beurs met ontzettend veel positieve reacties op onze stand.
In de wandelgangen gaat zelfs het gerucht dat ‘Van Beem’ is genomineerd voor de mooiste stand van 2017!

Van Beem op de Masters of LXRY 2017

In Zwanenburg staat de Markilux ‘Flagship Store’ van de familie van Beem, al meer dan honderd jaar specialisten in buitenleven. Zij zijn persoonlijk betrokken bij het leveren van Markilux-kwaliteit, inclusief de hoogwaardige service die daar bij hoort.

Nederlanders besteden jaarlijks

De tuin wordt de afgelopen jaren steeds meer gebruikt, waardoor er ook meer geld en aandacht aan wordt besteed. Vooral producten en installaties die voor comfort en een luxe uitstraling zorgen, worden steeds populairder.

Langskomen? Gebruik Google!

Door de vele wijzigingen in infrastructuur bij ons in de regio, merken wij dat de (TomTom) navigatie het soms wat moeilijk heeft om ons te vinden.

Mooieverandas.nl & Mooiezonwering.nl op de 50+

U hebt een fijn huis met een ruime tuin, waar u optimaal van geniet als het weer het toelaat. Helaas is het klimaat in Nederland nogal wisselvallig.

Ron Blaauw met nieuw terras concept

Uit onderzoek is gebleken dat kwaliteit, gastvrijheid en beleving van essentieel belang zijn in de horeca om een meerprijs te kunnen realiseren.

2e Pinksterdag geopend van 10:00 – 17:00

Wilt u met 2e Pinksterdag er even gezellig tussen uit en veranda inspiratie opdoen? Dat kan!

De opnamens voor Rob’s Grote Tuinverbouwing

De opnamens voor Rob’s Grote Tuinverbouwing zijn weer achter de rug en morgenmiddag (zaterdag) om 17:00 zijn wij weer te bewonderen op SBS’6!

De markilux Pergola zonwering in Rob’s Grote Tuinverbouwing (compilatiefilm)

In aflevering 34 van Rob’s Grote Tuinverbouwing was ons team van Mooieverandas.nl en Mooiezonwering.nl weer te bewonderen met een practige Pergola zonwering.

Showroom zeven dagen per week geopend

U bent zeven dagen per week van harte welkom in de grootste vier seizoenen showroom van Nederland.

Mooieverandas op Koningsdag geopend van 10:00 – 17:00

Wilt u met Koningsdag inspiratie opdoen voor uw tuin, veranda of prachtige markilux zonwering?
Dan bent u van harte welkom tussen 10:00 en 17:00 in onze showroom.

Eerste uitzending in Rob’s Grote Tuinverbouwing

De eerste uitzending van het nieuwe seizoen in Rob’s Grote Tuinverbouwing zit er weer op. Wij hebben deze mensen enorm blij gemaakt met een prachtige veranda met onderzonwering van Mooieverandas.nl en Mooiezonwering.nl.

Ons nieuwe inspiratie magazine 2017 is uit!

Ieder seizoen optimaal genieten van uw tuin en het heerlijke buitenleven. Dat is onze missie. Met ons nieuwe inspiratiemagazine kunt u weer volop ideeën opdoen om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Mooieverandas.nl & Mooiezonwering.nl op de Masters of LXRY

De Masters of LXRY 2016, de grootste high end lifestyle beurs van Europa zit er weer op.

Nieuw in het assortiment ‘Hardhouten LXRY veranda’

Na een grote zoektocht presenteren wij u hierbij onze nieuwe hardhouten ‘LXRY veranda’ welke inmiddels ook te bewonderen is in onze showroom.

Nieuwe website ‘www.vanbeemhoreca.nl’

De afgelopen jaren heeft Mooieverandas.nl diverse horeca gelegenheden van de mooiste veranda’s en zonweringsoplossingen voorzien.
De horecabranche heeft ook onze maatwerkoplossingen ontdekt waardoor klanten langer op het terras kunnen blijven zitten en de horeca ondernemer zijn investering zodoende weer snel terugverdient.

Van Beem Terras-concept op de Horecava.

Wat is er nou plezieriger dan lekker buiten eten, op een sfeervol, fantastisch beschut en overdekt terras. Van Beem Terras creëert op basis van uw wensen een totaal-concept, van overkapping, zonwering tot bestrating en alles wat er verder komt kijken om uw terras om te toveren tot een top-trekker voor uw gasten.

Highlights 15 editie Masters of LXRY 2016

De jubileumeditie van de beurs zit vol met spectaculaire feestjes, primeurs en onthullingen. Het volledige programma van de optredens en shows kan je hier downloaden. Hieronder hebben we alvast enkele highlights voor je uitgelicht. We zien jullie graag daar!

Jubileum editie Masters of LXRY 2016

Het aftellen is begonnen Masters of LXRY 2016, de grootste high end lifestyle beurs van Europa is bijna een feit. Van vrijdag 9 december tot en met maandag 12 december vindt de 15e editie van de masters of LXRY plaats en Mooieverandas.nl is erbij.

Nieuwe website ‘Mooiezonwering.nl’

Als dé veranda maatwerk specialist verkopen wij natuurlijk al jarenlang onder- en bovenzonwering van de kwaliteitszonwering markilux.

Alles onder één dak openingskrant!

In verband met onze nieuwe ‘Alles onder één dak’ showroom hebben wij een openingskrant uitgebracht met spectaculaire openingskortingen. Kom langs en laat u goed informeren over alle mogelijkheden.

Spectaculaire openingsweekenden i.v.m. opening ‘Alles onder één dak’ showroom

Na drie maanden flink verbouwen was het afgelopen zaterdag 12 maart eindelijk zover: de vernieuwde ‘Alles onder één dak’ showroom werd feestelijk geopend! Het ambitieuze tuincentrum bouwt hiermee haar succes verder uit dat inmiddels vele klanten uit alle windstreken aantrekt.

Open dag bij GroenRijk Hoveniers

Op zaterdag 27 september aanstaande doet GroenRijk Hoveniers mee aan de Landelijke Open Dag van de VHG Hoveniers in Nederland.

Mooieverandas.nl op de 50+ Beurs

Van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 september staat Mooieverandas.nl op de 50+ Beurs in de jaarbeurs in Utrecht.

10 t/m 12 oktober: Mooieverandas.nl weekend bij GroenRijk Zwanenburg

Het vorige ‘Mooieverandas.nl weekend’ bij GroenRijk Zwanenburg was een daverend succes.

WordPress Themes
Logo