Tierra tuinmeubelen, stijl en duurzaamheid in veranda-inrichting

Mooieverandas.nl is leverancier van Tierra Outdoor tuinmeubelen. Een merk dat staat voor innovatie, finesse en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs. De meubelen zijn fraai vormgegeven, robuust en duurzaam, gemaakt voor vele seizoenen comfortabel genieten op uw veranda of in de tuin. Echt kwaliteit. Niet voor niets bieden wij op deze veranda-inrichting drie jaar garantie.

Veranda-meubelen in weer en wind

Tuinmeubelen en lounge-sets zijn in principe gemaakt om het hele jaar door buiten te staan. Dit geldt zowel voor de frames als de kussens. Als u ze vooral in de veranda gebruikt, zullen ze allicht nog veel langer mee gaan, omdat ze daar beter beschermd zijn dan buiten op een open terras.

Ondersteuning bij styling veranda

Bent u bezig met het inrichten van een gloednieuwe veranda, dan bent u bij ons eveneens aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een van de grootste veranda-ontwerpers en -bouwers van Nederland. U kent ons wellicht als hofleverancier van het TV-programma Rob’s Grote Tuinverbouwing, waar onze technische teams tuinbezitters verrassen met een prachtige nieuwe veranda of carport, compleet met zonwering en tuinmeubilair. Bij de inrichting van uw veranda ondersteunen wij u graag met geheel vrijblijvend en gratis styling-advies.

 

Een brede keuze tuininrichting

In onze showtuin vindt u tientallen complete veranda’s op ware grootte, met daarin een breed assortiment losse tuinmeubelen en lounge sets. U bent van harte welkom om langs te komen en de tuinmeubelen te bekijken en te ‘proefzitten’.

Kom langs, op de bonnefooi of op afspraak

De showroom in Zwanenburg (bij Schiphol) is zeven dagen per week open. U kunt er gewoon binnen lopen of – als u wilt dat wij u uitgebreid adviseren – eerst een afspraak maken. Dan kunnen we samen even rustig in een show-veranda gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken.

WordPress Themes
Logo