Polycarbonaat veranda op aluminium frame

Oersterk (semi)transparant polycarbonaat dak

Steeds meer mensen kiezen voor een polycarbonaat veranda, bestaand uit een aluminium frame met een licht maar duurzaam kunststof dak. Wij verkiezen bij een aluminium veranda polycarbonaat omdat het een voordelig, lichtgewicht en toch sterk alternatief is voor glazen dakplaten.

Welke soorten polycarbonaat zijn er?

De bekendste polycarbonaat dakplaten zijn de zogenaamde ‘kanaalplaten’ die bestaan uit allemaal plastic ‘buisjes’, zij aan zij. Deze laten veel licht door, maar je kunt er niet echt doorheen kijken, omdat ze het beeld vervormen. Daarnaast zijn er dergelijke kanaalplaten ook in verschillende kleuren en met non-transparant (opaal) polycarbonaat, bijvoorbeeld in melkwit. Elke soort heeft andere eigenschappen op het gebied van draagkracht, lichtdoorlatendheid en isolatie. Doordat de keuze voor het polycarbonaat bepalend is voor uw comfort en de uitstraling van uw veranda, is het belangrijk om u goed te laten adviseren. Gelukkig zijn wij daar bij Mooieverandas.nl een kei in!

Glas-polycarbonaat, helder als glas, maar 250x zo sterk!

Een separate vermelding verdienen de polycarbonaat platen. Uiterst sterk, bijna net zo transparant als glas en toch licht van gewicht, en daardoor uitstekend geschikt als verandadak. Een polycarbonaat veranda is bestand tegen hagel en steenslag, maar wel minder krasbestendig dan glas. Dus als er stenen of takken op vallen, kunnen er krassen ontstaan. Het is daarom belangrijk dat de vaklui die het dak bouwen er uiterst voorzichtig mee omspringen. Onze mensen zijn het gewend polycarbonaat dakplaten met fluwelen handschoentjes aan te pakken, voor een perfect krasvrij resultaat.

Aluminium veranda met polycarbonaat dak bestellen?

Als u zich oriënteert op een nieuwe veranda en u overweegt een polycarbonaat verandadak, dan kunt u het best eerst eens in onze showtuin komen kijken. Wij hebben heel veel showmodellen op ware grootte opgebouwd, met daarbij ook verschillende polycarbonaat veranda’s en natuurlijk glazen veranda’s. Zo krijgt u een uitstekende indruk van het verschil tussen glas en polycarbonaat voor het dak van uw veranda.

Kwaliteit terrasoverkapping

Wat maakt mooieverandas.nl nou zo speciaal? Eigenaren Gerko en Mike laten u zien wat het verschil is tussen onze kwaliteit veranda’s en de kwaliteit van andere aanbieders.

Persoonlijke veranda samenstellen

U kunt uw veranda samenstellen zoals u zelf wilt. Deze opties kunnen meteen aangeschaft worden, of later toegevoegd worden aan de veranda. In deze video wordt laten zien zien wat de opties zijn voor uw veranda.

Mooieverandas.nl op SBS6 in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Mooieverandas.nl op SBS6 in Rob’s Grote Tuinverbouwing samen met het Mooieverandas.nl team

Wat als uw gewenste maat niet in ons magazine staat?

Onze veranda’s kunnen in alle vormen en maten gebouwd worden. In deze video wordt uitgelegd hoe verschillende groottes gerealiseerd kunnen worden.

Kan je op het glas van een veranda lopen?

Onze veranda’s zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. In deze video wordt verteld wat onze veranda’s nou zo stevig maakt en wordt de vraag beantwoord of je op het glas van onze veranda kan lopen.

De mega veranda

Onze mega veranda kenmerkt zich door grote oppervlaktes te overkoepelen. Mike vertelt u meer over de mogelijkheden van deze veranda.

Soorten zonwering

Bij onze veranda’s is er een mogelijkheid tot onder- en bovendak zonwering. Deze twee hebben verschillende voordelen, in dit filmpje wordt laten zien wat de verschillen en de mogelijkheden van onze zonwering zijn.

Persoonlijke veranda samenstellen

U kunt uw veranda samenstellen zoals u zelf wilt. Deze opties kunnen meteen aangeschaft worden, of later toegevoegd worden aan de veranda. In deze video wordt laten zien zien wat de opties zijn voor uw veranda.

Plat dak veranda

Wat maakt de plat dak veranda nou zo uniek? In dit filmpje wordt uitgelegd wat er zo speciaal is aan onze plat dak veranda.

Onze kwaliteit veranda’s

Wat maakt mooieverandas.nl nou zo speciaal? Eigenaren Gerko en Mike laten u zien wat het verschil is tussen onze kwaliteit veranda’s en de kwaliteit van andere aanbieders.

WordPress Themes
Logo