Glazen veranda op aluminium frame
Krasvrij glasdak voor luxe uitstraling

Ondanks de verschillende alternatieven is de glazen veranda nog steeds het populairst bij onze klanten. Wij hebben er verschillende in onze showroom staan, waar je merkt dat het glazen verandadak zorgt voor een heldere lichtinval en een luxe uitstraling. Het licht dringt door tot in alle hoeken, voor een nog prettiger verblijf. Bovendien isoleert glas goed, waardoor de warmte van het invallende (zon)licht langer in de ruimte behouden blijft.

Glazen veranda voor alle seizoenen

Of u kiest voor een veranda met glazen dakbedekking of voor een alternatief, zoals de polycarbonaat veranda, hangt vooral af van de plaatsing van uw veranda en de manier waarop u de veranda gebruikt. Voor een veranda met veel dakoppervlak op het Zuiden kunt u polycarbonaat kiezen, omdat dit 15-20% minder licht doorlaat. In ieder geval adviseren wij toevoeging van een speciale veranda-zonwering, want een verandadak op het Zuiden leidt al gauw tot sauna-achtige temperaturen. Het vervangen van het glazen dak door warmtewerend glas, of semitransparant of melkwit polycarbonaat kan ook een oplossing zijn. Of wat dacht u van een veranda met zonnecellen? Die leveren niet alleen wat schaduw op, maar helpen u ook uw verandadak terug te verdienen met gratis stroom!

Een glazen dak is veilig en krasvrij

Wij gebruiken voor onze veranda’s minimaal 8mm (dus bijna een centimeter!) dik veiligheidsglas, dat uitstekend bestand is tegen krassen. De glazen platen liggen in een stevig aluminium profiel. Het is belangrijk om goede kwaliteit aluminium balken te gebruiken, want een glazen dak heeft een flink gewicht. Dat de veranda’s op de foto’s er desondanks zeer ‘licht’ uitzien heeft te maken met het glas zelf, en met de speciale verstevigde daklijst, die het gebruik van extra ondersteunende palen overbodig maakt. Alle veranda’s zijn van een Duits topmerk, gemaakt voor de (letterlijk) zwaarste omstandigheden, zoals een flink pak sneeuw. Je kunt er dan ook gewoon op lopen, mocht dat eens nodig zijn.

Glazen veranda’s in onze showroom

Wilt u met eigen ogen zien wat het verschil is tussen een glazen veranda en de andere opties? Kom naar onze showroom in Zwanenburg (bij Schiphol), waar we heel veel voorbeelden van complete veranda’s hebben opgebouwd. De beste manier om een veranda te testen is er onder te gaan zitten met een lekkere kop koffie. Wij zorgen er voor!

Soorten zonwering

Bij onze veranda’s is er een mogelijkheid tot onder- en bovendak zonwering. Deze twee hebben verschillende voordelen, in dit filmpje wordt laten zien wat de verschillen en de mogelijkheden van onze zonwering zijn.

Persoonlijke veranda samenstellen

U kunt uw veranda samenstellen zoals u zelf wilt. Deze opties kunnen meteen aangeschaft worden, of later toegevoegd worden aan de veranda. In deze video wordt laten zien zien wat de opties zijn voor uw veranda.

Plat dak veranda

Wat maakt de plat dak veranda nou zo uniek? In dit filmpje wordt uitgelegd wat er zo speciaal is aan onze plat dak veranda.

Onze kwaliteit veranda’s

Wat maakt mooieverandas.nl nou zo speciaal? Eigenaren Gerko en Mike laten u zien wat het verschil is tussen onze kwaliteit veranda’s en de kwaliteit van andere aanbieders.

Kan je op het glas van een veranda lopen?

Onze veranda’s zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. In deze video wordt verteld wat onze veranda’s nou zo stevig maakt en wordt de vraag beantwoord of je op het glas van onze veranda kan lopen.

De mega veranda

Onze mega veranda kenmerkt zich door grote oppervlaktes te overkoepelen. Mike vertelt u meer over de mogelijkheden van deze veranda.

Markilux en Mooieverandas.nl

WordPress Themes
Logo