Creëer een overdekt terras of veranda met de markilux Pergola zonwering

Met de markilux Pergola zonwering creëert u een overdekt terras of zelfs een gesloten veranda

U wilt optimale flexibiliteit in uw tuin, met de mogelijkheid snel een mooie overkapping en zelfs buitenwanden te creëren voor uw terras. Maar u wilt geen losse partytent en ook geen vast dak? Maak kennis met de markilux Pergola: een luchtig, fraai vormgegeven frame een elektrisch uit te rollen waterdicht dak en met uitrolbare wanden. En dat in elke gewenste kleur, helemaal op maat gemaakt voor uw terras.

Als het éven kan lekker naar buiten.

Het kan heerlijk zijn om samen op het terras iets te drinken of te dineren. Lekker onder de blote hemel. Maar wel vervelend als het weer omslaat en u alles haastje-repje naar binnen moet brengen. Aan de andere kant wilt u ook geen vaste veranda met een glazen dak, omdat u dat te benauwd en/of te kostbaar vindt. Of wellicht is een vaste aanbouw in uw straat zelfs niet toegestaan? Met het zonnescherm Pergola kunt u altijd naar buiten.

Weer of geen weer met de Pergola zonwering

Betrekt de lucht, dan laat u met een druk op de knop het dakscherm uitrollen. Is er wel zon maar staat er een fris briesje, dan sluit u het terras af met een uittrekbaar windscherm. En wilt u het gevoel hebben dat u lekker beschut ‘binnen’ zit, dan sluit u het dak, de twee zijwanden en de voorzijde met de ‘volant’, een uitrolbaar verticaal scherm. Net als een partytent, maar dan bijzonder luxe en strak. De Pergola is bestand tegen windkracht 6, dus wat er ook gebeurt, uw ‘oprolbare veranda’ staat altijd voor u klaar.

Pergola terras-overkapping met accessoires

Het markilux Pergola terras zonnescherm-systeem is bijzonder slim uitgedacht. Zo kunt u met een verstelbare poot een lichte helling in het dak creëren om de afwatering te verbeteren, is er de mogelijkheid LED-spotverlichting te integreren en biedt markilux zelfs een optionele maar perfect geïntegreerde terrasverwarming. Het frame meet wel tot een breedte van 5 meter en een uitval van 6 meter en u kunt eventueel tot drie frames koppelen voor een totale terrasgrootte van 90m2!

Kom de Pergola zonwering bewonderen in onze showroom

Wilt u het Pergola-systeem in actie zien? Zelf ervaren hoe u met een druk op de knop in een handomdraai een volledig gesloten veranda creëert? En hoe u nét zo makkelijk het dak weer open draait om optimaal te profiteren van het kleinste zonnestraaltje? Kom naar onze showroom, centraal gelegen in Nederland. Wij hebben een compleet Pergola-systeem op ware grootte opgebouwd, speciaal voor demonstraties. Eerst meer weten? Neem contact met ons op voor toezending van onze brochure.

 

Mooieverandas.nl in Rob’s Grote Tuinverbouwing: Pergola 110

In deze aflevering van Rob’s Grote Tuinverbouwing monteert Mooieverandas.nl een markilux Pergola 110. Dit schermsysteem op slanke solide staanders en geleiders maakt het mogelijk om ook grote oppervlakten stijlvol van schaduw te voorzien. Wat een kleur geeft deze prachtige zonwering aan de woning!

Mooiezonwering nl met de Markilux Pergola zonwering in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Als gespecialiseerde markilux dealer zijn wij expert op het gebied van buitenzonweringen en een ‘flagship-store’ van markilux. Markilux staat voor vakmanschap en dit prachtige familiebedrijf kan als absolute voorloper worden genoemd op het gebied van duurzame zonweringen.

WordPress Themes
Logo