Vrijstaande aluminium veranda
Zet hem neer op de plek waar u wilt genieten!

Een vrijstaande veranda is dé oplossing als uw terras aan huis op het Noorden gericht is, terwijl er andere plekken in uw tuin wél volop bezonning krijgen. Natuurlijk kunt u aan de andere kant van uw huis in de zon gaan zitten, maar waarom niet een vrijstaande aluminium veranda plaatsen? Overigens is een vrijstaande veranda ook prima geschikt om juist een tweede, meer schaduwrijk terras te creëren. Met een vrijstaande veranda creëert u een extra beschutte plek om nóg flexibeler van uw buitenruimte te genieten.

Vrijstaand en beschut

Als we het hebben over een vrijstaande veranda, dan zien we daarbij altijd minstens één wand. Zonder wanden wordt het meer een aluminium carport of overkapping. Voor onze vrijstaande aluminium veranda’s maken we gebruik van aluminium wanden, gemaakt van speciale aluminium ‘planken’ die onwrikbaar in elkaar klikken. Zo krijgt u een of meer mooie egale wanden, meestal in precies dezelfde matte kleur als de staanders, al is ook een andere kleurencombinatie mogelijk. Met slimme plaatsing van de wanden creëert u ook extra privacy. Dit is de reden dat mensen vaak een vrijstaande veranda aan de erfgrens bij hun zwembad plaatsen, om daarmee bepaalde zichtlijnen te blokkeren.

Schuin dak met goot aan de achterkant

Veranda’s die we aan het huis vast bouwen lopen gewoonlijk af naar voren, zodat het regenwater van het huis wegstroomt. Bij een vrijstaande veranda doen we dat precies andersom. De voorkant is hoger dan de achterzijde, waardoor het gevoel van ruimte nog eens versterkt wordt. Het hemelwater loopt dus aan de achterkant via een goot weg.

Aanvullende opties voor de vrijstaande aluminium veranda

Vanzelfsprekend gelden voor de vrijstaande veranda precies dezelfde accessoire-opties als voor de veranda aan huis. Dus ruime keuze in helder of mat dakmateriaal, ingebouwde verlichting en verwarming, eventuele schuifwanden en zelfs zonnecellen, waarmee u bijvoorbeeld een warmtepomp of ventilator kunt aansturen. Neem gerust contact met ons op om uw vragen te stellen, of maakt een afspraak voor een bezoek aan onze showroom waar u diverse vrijstaande veranda’s ’live’ kunt bewonderen.

Rob’s Grote Tuinverbouwing en Mooieverandas.nl

Met een zonwering bepaalt u zelf wanneer u in de zon wilt zitten en wanneer er schaduw gewenst is. Maar welke soort zonwering is het meest geschikt voor uw terras? In deze aflevering ziet u de vrijstaande Markilux Planet en de veelzijdige Markilux Pergola!

Mooieverandas.nl in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Mooieverandas.nl bouwt een vrijstaande veranda in Rob’s Grote Tuinverbouwing, aflevering 25.

Mooieverandas.nl in Rob’s Grote Tuinverbouwing: Pergola 110

In deze aflevering van Rob’s Grote Tuinverbouwing monteert Mooieverandas.nl een markilux Pergola 110. Dit schermsysteem op slanke solide staanders en geleiders maakt het mogelijk om ook grote oppervlakten stijlvol van schaduw te voorzien. Wat een kleur geeft deze prachtige zonwering aan de woning!

Van Beem (Zwanenburg): ‘Alles onder één dak’

Van Beem is hét adres als het gaat om complete tuinrenovaties. Alles is er onder één dak te vinden: hoveniers voor het aanleggen van prachtige tuinen en een uitgebreide showroom met veranda’s en zonweringen!

WordPress Themes
Logo