Verstevigde veranda zonder steunpaal

Vrije doorloop en vrij zicht over de hele breedte!

 

Een verstevigde veranda herken je meteen omdat er ondanks de grote overspanning geen middensteun onder de voorgoot staat. Er staat een paal op elke hoek, maar tussenin is slechts open ruimte. Dat is bijzonder fraai en ook praktisch, want zo’n paal midden in de doorloop staat vaak toch een beetje in de weg. Een veranda zonder middenpaal leent zich ook uitstekend voor het (eventueel later) toevoegen van een glazen schuifwand, voor een zeer elegant en luchtig geheel.

 

Het geheim zit hem in de goot

De brede open gevel van een verstevigde veranda wordt mogelijk gemaakt door de speciale, versterkt uitgevoerd gootconstructie die bij gebruik van een glazen dak een maximale overspanning van 7 meter mogelijk maakt. Is uw gevel nóg breder, dan moeten we toch een staander gaan toevoegen. Al hoeft die staander natuurlijk niet per se in het midden te staan. Al naar gelang de vormgeving van uw huis kunnen we deze ook meer naar rechts of naar links plaatsen. Zolang de maximale ruimte tussen de hoekpaal en de tussenpaal maar maximaal 7 meter bedraagt.

 

Verstevigde veranda in diverse kleuren

Ook een brede en lichte veranda heeft uiteindelijk natuurlijk toch invloed op de uitstraling van uw huis. Het is daarom goed om samen met onze ontwerpers te kijken naar een veranda in een kleur die perfect aansluit bij de bestaande vormgeving. In bescheiden grijs, dat wegvalt tegen de achtergrond, of juist glanzend wit, als perfecte omlijsting van uw buitenruimte.

 

Aanvullingen voor XXL-veranda’s

Net als alle veranda’s is ook voor de brede verstevigde veranda een breed scala aanvullingen mogelijk. Zoals glazen schuifwanden om de zij- en voorkanten af te sluiten, speciale LED-verlichting of terrasverwarming. En niet te vergeten automatische zonwering, want op écht zomerse dagen is ook onder de veranda wat extra schaduw uiterst welkom.

 

U denkt aan een versterkte veranda?

Wij denken graag met u mee. In onze showroom kunt u de spanwijdte van de verstevigde veranda ‘live’ bewonderen. Onze vormgevers en adviseurs vertellen u graag over alle mogelijkheden! Bel 020-23 89 442 voor een afspraak.

WordPress Themes
Logo