Een veranda met schuifdak… da’s dag in dag uit genieten!

Een veranda is een heerlijke plek om – beschut tegen wind en regen – te genieten van uw tuin of het uitzicht, al kan het soms wel een beetje broeierig worden onder al dat glas. Een veranda-schuifdak biedt uitkomst. Zodra de temperatuur binnen te hoog oploopt, schuift u – handmatig of met de afstandsbediening – het polycarbonaat dak open, of elektrisch het glazen dak. Elk segment kan voor 2/3 of ¾ open. U zit ineens lekker buiten, zeker als u ook beweegbare glazen wanden heeft die u opzij kunt schuiven of in kunt klappen.

Veranda met glazen schuifdak of zonnescherm

U kunt een glazen schuifdak overigens ook combineren met een zonnescherm. In dat geval bevat het systeem naast glazen panelen ook ondoorzichtige delen, die over of onder het dak kunnen schuiven. Hiermee kunt u uzelf en uw gasten beschermen tegen de zon, voor een aangenaam verblijf in de veranda.

Pergola met schuifdak

Een pergola is goed te vergelijken met een veranda, waarbij we bij een pergola meestal uit gaan van een aan drie zijden vrijstaand dak op palen, zonder wanden. Sommige pergola’s staan zelfs helemaal vrij in de tuin. Met een pergola-schuifdak kunt u opnieuw zelf het klimaat onder het dak bepalen en/of beschutting creëren.

Veranda dak met schuivende panelen

Zoals u op de foto’s ziet, kunnen de panelen van dit luxe schuifdak per segment inschuiven. Zo creëert u naar wens koelere en warmere zones in uw veranda. Dit is ook handig als u bijvoorbeeld boven op het dak het glas wilt schoonmaken, of de goten van het huis wilt reinigen. U kunt simpelweg één rij open schuiven om een ladder te plaatsen.

Persoonlijk kennismaken met veranda’s en schuifdaken

Zoals u van ons gewend bent, leveren we ook op het gebied van schuifdaken voor onze veranda’s alleen topkwaliteit. Onze leverancier is een Italiaans A-merk, dat alleen de allerbeste materialen en techniek toepast. Wilt u de kwaliteiten van onze veranda-schuifdaken eens persoonlijk verifiëren? U bent van harte welkom in onze showroom, waar vele veranda’s met en zonder schuifdak op ware grootte staan opgesteld. Onze specialisten geven u graag een demonstratie van deze soepel werkende en nagenoeg geruisloze schuifdaken voor veranda en pergola.

WordPress Themes
Logo