Cubo recht dak veranda
De nieuwe oplossing voor veranda’s met plat dak

 

De meeste veranda’s hebben een schuin dak, maar veel mensen vinden een plat dak mooier. Voor die laatste groep heeft mooieverandas.nl goed nieuws. Wij zijn namelijk officieel dealer van de Cubo ‘recht dak veranda’, oftewel de veranda met keurig horizontaal plat dak.

Plat dak, maar toch schuin

De speciale Cubo veranda met recht dak ziet er uit als een perfecte kubus, maar een 100% plat dak zou betekenen dat er geen waterafvoer mogelijk is. Deze kubus-veranda’s verbergen dan ook een geheim: een lichte helling van de dakplaten, zodat het hemelwater naar één kant stroomt. Daar wordt het opgevangen in een discrete goot voorzien van blad- en sneeuwrooster. Vervolgens wordt het door de plinten en staanders naar de afvoer geleid. Er zijn dus geen extra regengoten of afvoerbuizen nodig en alles voltrekt zich buiten het zicht. Dit levert een heel mooi, strak en ‘clean’ beeld op.

Alle maten Cubo recht dak veranda’s

De recht dak veranda kan zowel vrijstaand als tegen het huis gebouwd worden met een maximaal formaat van 4×7 meter. Voordeel van het horizontale dak is dat de frontgevel hoog blijft, voor een ruime blik naar buiten.

Combineerbaar met alle standaard-accessoires

Deze bijzonder fraaie oplossing voor veranda’s met horizontaal dak is volledig op maat te bouwen voor elke woning of situatie en kan ook uitgerust worden met alle standaard-accessoires, zoals glazen schuif- en vouwwanden, LED-verlichting, verwarming en natuurlijk zonwering. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Oh, en natuurlijk hebben wij ook een volformaat Cubo veranda met recht dak opgebouwd in onze showroom. U bent er van harte welkom.

WordPress Themes
Logo