Plat dak-veranda of carport…
een overkapping met allure

De een zegt ‘platdakveranda’, de ander spreekt van ‘carport’. Het ligt er maar net aan waarvoor en hoe je deze overkapping met plat dak gebruik. De simpelste vorm is vrijstaand: vier poten met een dak. Te gebruiken als overdekt terras, ergens in de tuin. Of als beschutte parkeerplaats voor een of twee auto’s, waarmee precies dezelfde overkapping ineens een carport is geworden. De precieze plaatsing van de dichte zijden hangt helemaal af van uw gebruiksdoel en esthetische wensen.

Platdakveranda als extra tuinkamer

Met extra aluminium wanden zijn onze vrijstaande overkappingen heel gemakkelijk te transformeren tot platdakveranda. De meest klassieke vorm heeft één dichte achterwand en een dichte zijwand, plus twee open zijden. Die kunt u eventueel nog afsluiten met een systeem van glazen of polycarbonaat schuifwanden, waardoor een gesloten ruimte ontstaat. We zijn inmiddels een heel stuk verder dan de simpele carport. De platdakveranda verandert zo in een complete lichte tuinkamer.

Platdakveranda met bergruimte

Om het comfort van buiten genieten compleet te maken kunt u nog een stapje verder gaan en een afsluitbare bergruimte toevoegen. Een plek voor het veilig opbergen van de barbecue, de tuinslang en andere gereedschappen. Of zelfs een proviandkamer annex keuken creëren, met een koelkastje vol koude dranken en een werkblad om hapjes voor te bereiden. Onze verandabouwers maken alles op maat, dus als u bijzondere plannen of wensen hebt voor uw platdakveranda, dan horen wij die graag. Neem sowieso contact op om alle mogelijkheden te ontdekken. Wij inspireren u met veel plezier bij het realiseren van uw plannen.

Topkwaliteit voor jaren genieten

Onze platdakveranda’s zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit aluminium onderdelen, verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Zeer onderhoudsarm en robuust van constructie, kunnen we ze volledig vrijstaand plaatsen op elke gewenste plek in uw tuin.

Onze platdakveranda’s in het echt bewonderen

In onze showroom in Zwanenburg (bij Schiphol) vindt u de grootste collectie ‘full size’ veranda’s van Europa! Er staan diverse overkappingen compleet opgebouwd, zodat u een goede indruk krijgt van de kwaliteit. En natuurlijk voorzien van alle accessoires die het gebruik nóg aangenamer maken, zoals LED-verlichting, terrasverwarming en zonneschermen. Neem voor meer informatie of een afspraak contact op via deze pagina. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons.

Kan je op het glas van een veranda lopen?

Onze veranda’s zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. In deze video wordt verteld wat onze veranda’s nou zo stevig maakt en wordt de vraag beantwoord of je op het glas van onze veranda kan lopen.

De mega veranda

Onze mega veranda kenmerkt zich door grote oppervlaktes te overkoepelen. Mike vertelt u meer over de mogelijkheden van deze veranda.

Soorten zonwering

Bij onze veranda’s is er een mogelijkheid tot onder- en bovendak zonwering. Deze twee hebben verschillende voordelen, in dit filmpje wordt laten zien wat de verschillen en de mogelijkheden van onze zonwering zijn.

Persoonlijke veranda samenstellen

U kunt uw veranda samenstellen zoals u zelf wilt. Deze opties kunnen meteen aangeschaft worden, of later toegevoegd worden aan de veranda. In deze video wordt laten zien zien wat de opties zijn voor uw veranda.

Plat dak veranda

Wat maakt de plat dak veranda nou zo uniek? In dit filmpje wordt uitgelegd wat er zo speciaal is aan onze plat dak veranda.

Onze kwaliteit veranda’s

Wat maakt mooieverandas.nl nou zo speciaal? Eigenaren Gerko en Mike laten u zien wat het verschil is tussen onze kwaliteit veranda’s en de kwaliteit van andere aanbieders.

Wat als uw gewenste maat niet in ons magazine staat?

Onze veranda’s kunnen in alle vormen en maten gebouwd worden. In deze video wordt uitgelegd hoe verschillende groottes gerealiseerd kunnen worden.

WordPress Themes
Logo