Veranda om de hoek
Grote veranda’s voor elke situatie

 

We bespraken het al op de pagina over Maatwerk Veranda’s… wij kunnen elke gewenste vorm veranda bouwen. Dus ook een ‘veranda om de hoek’, die zich uitstrekt over twee gevels van uw woning. Dit soort ruime veranda’s hebben als voordeel dat ze heel veel extra ruimte opleveren, maar ook dat u meestal kunt kiezen voor een plek in de zon of juist in de schaduw. Graag gaan we hier dieper in op veranda’s met speciale vormen, zoals de veranda om de hoek.

Veranda om de hoek of anders

De meeste veranda’s worden gewoon recht achter één gevel gebouwd. Maar afhankelijk van de situatie van uw woning en de ruimte eromheen kunt u ook kiezen voor een om de hoek gebouwde veranda die dus twee gevels afsluit. Daarbij zijn weer verschillende vormen nodig. Bijvoorbeeld een rond veranda met waaierdak, of twee rechte veranda’s verbonden met een kwart ‘taartpunt’ op de hoek. Dit alles al dan niet voorzien van schuifwanden of deuren.

Reken op maatwerk zonder risico

Dit soort veranda’s kan niet elke leverancier bouwen, omdat het nogal wat vakmanschap vereist. Wij maken heel precieze berekeningen om te zorgen dat de ronding perfect uitkomt, met op de millimeter nauwkeurig geprepareerde 16mm dikke polycarbonaat of glas dakplaten. Daarbij is het heel belangrijk om rekening te houden met het ‘werken’ van de verschillende elementen. Een aluminium veranda om de hoek werkt niet zo sterk als hout dat doet, maar door de temperatuurverschillen aan de twee zijden en het uitzetten en krimpen van de staanders en liggers kan er toch spanning ontstaan. Wij houden bij plaatsing rekening met een bepaalde ‘rek’, die ook weer niet te groot mag zijn, om lekkages te voorkomen.

Veranda op maat met garantie

Als u een beetje op onze site hebt rondgekeken, dan weet u dat wij pal achter een topresultaat staan, ook op langere termijn. Als familiebedrijf met een ijzersterke reputatie en een klantenwaarderingscijfer boven de 9 hebben we een goede naam te verliezen. Wij geven daarom een uitstekende garantie op al onze veranda’s, voor vele jaren zorgeloos genieten van het buitenleven.

Kom kijken, neem contact op of vraag onze brochure aan

U kunt via heel gemakkelijk onze uitgebreide brochure downloaden of aanvragen via deze contactpagina. Hier kunt u tevens een afspraak inplannen in onze showroom. Waar u overigens ook op de bonnefooi van harte welkom bent. Wij zijn zeven dagen per week open en laten u graag alle hoeken van onze veranda’s zien!

WordPress Themes
Logo