Extra grote veranda

XXL-veranda voor grote tuinen en terrassen

Wilt u écht lekker de ruimte om heerlijk te genieten van uw tuin, met een zitje en een ‘buiten-eetkamer’ en nog een hoekje met een bar of een barbecue? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van de grote veranda. Onder een ‘grote veranda’ verstaan wij een veranda zonder tussensteun, met een overspanning tot zeven meter en een diepte tot wel zes meter. In totaal kunnen we zo 42m2 overspannen met een glazen of polycarbonaat dak. En eventueel kunnen wij – als enige verandabouwer in Nederland! – zelfs diverse XXL veranda’s koppelen voor een nóg grote overdekt oppervlak. De grote veranda is een mooie oplossing als u ook een stukje tuin naar ‘binnen’ wilt brengen, of natuurlijk voor een groot professioneel terras van een horecabedrijf of sportvereniging.

Grote veranda, industriële look en kwaliteit

Bij een dergelijk grote veranda kunnen we niet meer volstaan met de standaard-profielen. Het totale gewicht van het dak vraagt bij deze overspanningsbreedte om gebruik van speciale versterkte en extra brede aluminium-profielen. Dit om te voorkomen dat het dan na verloop van tijd gaat ‘doorhangen’ Zeker met veranda’s die voorzien zijn of kunnen worden met speciale glaswandsystemen, schuifdeuren of zonneschermen, kan elke centimeter speling tot problemen leiden. Bij Mooieverandas.nl nemen we geen risico en plaatsen we alleen materiaal dat voldoet aan onze eigen hoge kwaliteitseisen.

Glas of polycarbonaat

Bij deze XXL veranda kunt u kiezen voor 8mm of 10mm glasplaten in het dak, of verschillende soorten polycarbonaat, helder of melkwit. Wilt u meer weten over uw opties, neem dan contact op met onze adviseurs. Wij kunnen samen met u een veranda-ontwerp maken voor een extra grote veranda die perfect aansluit bij uw professionele behoeften of de uitstraling van uw privéwoning.

De mega veranda

Onze mega veranda kenmerkt zich door grote oppervlaktes te overkoepelen. Mike vertelt u meer over de mogelijkheden van deze veranda.

WordPress Themes
Logo