Uw veranda op maat

Maatwerk veranda aan huis van de échte expert

Welbeschouwd is het raar om te beweren: “Wij maken ook veranda’s op maat”, want eigenlijk maken wij élke veranda op maat. Uw nieuwe veranda zal in de meeste gevallen immers aan uw huis vast gebouwd worden, en dan moet je altijd rekening houden met allerlei bijzondere omstandigheden. Dus op de keper beschouwd kunnen we beter zeggen: “We maken alléén veranda’s op maat.”

Ervaren montageteam voor veranda’s op maat

U kent onze verandabouwers wellicht van het televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’, waar we regelmatig voor lastige situaties een slimme oplossing voor een veranda aan huis bedenken. Ook voor uw project zetten we graag dit vaste team in, met de allerbeste ervaren ambachtslieden.

Speciale omstandigheden

Een extra brede veranda zonder middensteun, een trapezoïde veranda, een veranda om een hoekje, een veranda op de eerste verdieping, een aluminium veranda op heipalen… u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het al gebouwd. Het gebeurt zelfs dat wij veranda’s bouwen in vormen en op plekken die onze collega-leveranciers onmogelijk achten. Ons montageteam ziet het als een erekwestie om steeds weer een passende oplossing te vinden. Al moeten we alle materialen over het dak hijsen, die veranda op maat komt er! Kijk ook in ons projectenportfolio, dan ziet u wat we bedoelen met maatwerk veranda’s.

Hoogste klantwaardering van Nederland

Als wij voor een klant een houten of aluminium veranda samenstellen, gaan we door tot hij of zij 100% tevreden is. Ook op langere termijn, met perfecte nazorg. Dat lukt heel aardig, zoals ook blijkt uit de onafhankelijke klant-reviews. Al jarenlang staat mooieverandas.nl stijf bovenin de top 10 als het gaat om klanttevredenheid bij het bouwen van veranda’s op maat.

Kom langs voor een veranda aan huis

U ziet hier op de site al diverse voorbeelden van voor andere klanten gerealiseerde maatwerkveranda’s. Wilt u weten wat wij voor ú kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een begeleid maar geheel vrijblijvend bezoek aan onze showroom. Wij kunnen u dan uitgebreid informeren over de mogelijkheden, de diverse uitvoeringen en prijzen en zelfs over de beste manier om uw nieuwe maatwerkveranda te financieren.

Een brochure vol maatwerkveranda’s

Denkt u liever nog even na over de juiste manieren om uw tuinwensen te realiseren? Prima. Laat u eventueel inspireren door onze zeer rijk geïllustreerde brochure, en kies de juiste veranda op maat gemaakt aan uw huis (of een vrijstaande veranda achter in de tuin, want dat kan natuurlijk ook!). U kunt de brochure hier downloaden.

Kan je op het glas van een veranda lopen?

Onze veranda’s zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. In deze video wordt verteld wat onze veranda’s nou zo stevig maakt en wordt de vraag beantwoord of je op het glas van onze veranda kan lopen.

De mega veranda

Onze mega veranda kenmerkt zich door grote oppervlaktes te overkoepelen. Mike vertelt u meer over de mogelijkheden van deze veranda.

Soorten zonwering

Bij onze veranda’s is er een mogelijkheid tot onder- en bovendak zonwering. Deze twee hebben verschillende voordelen, in dit filmpje wordt laten zien wat de verschillen en de mogelijkheden van onze zonwering zijn.

Persoonlijke veranda samenstellen

U kunt uw veranda samenstellen zoals u zelf wilt. Deze opties kunnen meteen aangeschaft worden, of later toegevoegd worden aan de veranda. In deze video wordt laten zien zien wat de opties zijn voor uw veranda.

Plat dak veranda

Wat maakt de plat dak veranda nou zo uniek? In dit filmpje wordt uitgelegd wat er zo speciaal is aan onze plat dak veranda.

Onze kwaliteit veranda’s

Wat maakt mooieverandas.nl nou zo speciaal? Eigenaren Gerko en Mike laten u zien wat het verschil is tussen onze kwaliteit veranda’s en de kwaliteit van andere aanbieders.

Wat als uw gewenste maat niet in ons magazine staat?

Onze veranda’s kunnen in alle vormen en maten gebouwd worden. In deze video wordt uitgelegd hoe verschillende groottes gerealiseerd kunnen worden.

WordPress Themes
Logo