Veranda of uitbouw?

Veranda of uitbouw?

Een veranda en uitbouw zijn beiden geweldige mogelijkheden om uw woning aan te passen naar uw wensen. Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning en bijzonder functioneel. Het biedt de luxe van vier seizoenen per jaar genieten van uw tuin. Een uitbouw maakt uw woning ruimer, zonder dat u op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe woning. Prettige bijkomstigheid van zowel een veranda als een uitbouw is dat het een waardevermeerdering van uw huis betekent. Wat in uw situatie het beste is hangt af van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Deze keuze kunt u dan ook zelf uiteraard het beste maken. Aangezien wij dé vier seizoenen maatwerk veranda specialist zijn van Nederland, geven wij zeven redenen om te kiezen voor een veranda.

1: 100% uitzicht

Een groot voordeel van buiten leven is het vaak prachtige uitzicht op uw tuin. Met glazen schuifwanden behoudt u dit effect het meest optimaal en zit u toch lekker droog en comfortabel.

2: Behoud van uw tuin

Met een aluminium veranda of tuinkamer heeft u niet het gevoel dat u tuin inlevert. Want het voelt juist alsof u buiten zit dankzij het open karakter. Zodra u de glaswanden volledig open zet wordt uw tuin weer één geheel en kan het genieten beginnen.

3: Flexibiliteit

Het is zonde om met mooi weer ‘opgesloten’ te zitten in een serre of uitbouw. Dan wilt u alle deuren en ramen open zetten en genieten van de zon. Voor veel mensen is dit dé reden om te kiezen voor een aluminium veranda van Mooieverandas.nl. Met een veranda kunt u elk seizoen genieten van uw tuin.

4: Weinig fundering nodig

Vaak zijn twee modulaire buispalen genoeg om een tuinkamer te kunnen bouwen. Wij plaatsen deze palen in een dagdeel in iedere (achter)tuin. Hoe klein of smal het ook is. Deze manier van funderen is even goed en stabiel als heien, maar veel goedkoper en sneller.

5: Geen bouwvergunning nodig

Als de glaswanden worden open gezet, geeft dat de tuinkamer een open aanblik. Daarom is normaal gesproken geen bouwvergunning vereist. Alleen in uitzonderlijke gevallen heeft u toch een vergunning nodig. Wij zoeken dit graag voor u uit bij uw gemeente. En mocht er toch een vergunning nodig zijn: wij vragen deze snel en vakkundig voor u aan.

6: Geen bouwkundige aanpassingen aan uw huis

Wij monteren de veranda eenvoudig aan de gevel. Het is zelfs mogelijk om uw tuinkamer mee te nemen wanneer u gaat verhuizen. De veranda is dus een heel flexibele oplossing!

7: De prijs

Doordat u weinig tot geen bouwkundige aanpassingen hoeft te doen voor plaatsing van een veranda is deze vaak goedkoper dan een traditionele uitbouw of geïsoleerde serre. Bij Mooieverandas.nl bent u bovendien verzekerd van uitstekende Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Brochure & portfolio

Bekijk alle mogelijkheden voor een veranda, tuinkamer, carport of beglazing op uw gemak in onze brochure. Daarnaast vindt u in ons portfolio diverse gerealiseerde projecten. Droom alvast lekker weg bij een heerlijke tuin waar u vier seizoenen per jaar van kunt genieten met familie en vrienden.

Bezoek onze showroom centraal in de Randstad

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? U bent van harte welkom in onze showroom, de grootste vier seizoenen showroom van Nederland, om alle opties te bekijken. De showroom is gunstig gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak. Het is voor onze specialisten ook geen probleem om in de avonduren of in het weekend bij u langs te komen. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!WordPress Themes
Logo