Keuze leverancier

Keuze leverancier

Wij vinden het erg belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u een veranda of tuinkamer gaat aanschaffen. Bereid u daarom voor op het gesprek met de leverancier, zodat u straks weloverwogen een keuze kunt maken om uw droom te realiseren. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing in uw situatie, maar ga zeker ook even langs bij andere leveranciers. Zo maakt u straks de beste keuze.

Onze maatwerkspecialisten staan voor u klaar

Wij werken door heel Nederland. Daardoor kan het wel eens voorkomen dat de maatwerkspecialisten onderweg zijn voor het plaatsen van een mooie veranda. Wilt u er zeker van zijn dat een maatwerkspecialist u te woord kan staan? Bel ons dan even van tevoren om een afspraak te maken. Wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen voor een vrijblijvende adviesafspraak. Het is voor onze specialisten ook geen probleem om in de avonduren of in het weekend bij u langs te komen. Wij staan graag 24/7 voor u klaar!

Showroom

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereikbaar.WordPress Themes
Logo