Wie doet de voorbereidende werkzaamheden en de afwerking?

Wie doet de voorbereidende werkzaamheden en de afwerking?

Afhankelijk van uw situatie kunnen er verschillende werkzaamheden nodig zijn vóór de bouw van een nieuwe veranda. Denk aan het afbreken van een bestaande veranda, het leggen van een goede fundering, eventueel metselwerk, en het doortrekken van de elektriciteit. Al deze werkzaamheden kunt u met een gerust hart overlaten aan de professionals van Mooieverandas.nl. Wij zijn als het ware uw veelzijdige aannemer, die het hele project coördineert en grotendeels met eigen mensen uitvoert.
En natuurlijk doen wij ook de afwerking, zoals het leggen van een mooie vloer en de overgang naar de buitenruimte. Zelfs het terras, eventuele wandelpaden en de tuin kunnen we – in samenwerking met onze collega’s van de hovenier-afdeling – piekfijn voor u opknappen. Zo kunnen wij u een écht totaalproject aanbieden, met dus één verantwoordelijke partij van start tot finish.
Al is dat natuurlijk niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen een deel zelf te doen. Of wellicht hebt u al een aannemer die u vertrouwt. In dat geval werken wij graag flexibel met u en/of uw aannemer samen. Vakmensen onder elkaar, dat gaat altijd goed.WordPress Themes
Logo