Hoogste klantbeoordeling van Nederland

Wij zijn verandabouwer nummer één in klanttevredenheid op klantenvertellen.nl. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, met een 9,7 voor ‘sociale omgang’ en 9,6 voor ‘nakomen afspraken’. Dat komt door onze betrokken instelling en door het onovertroffen vakmanschap van onze mensen. Van de veranda-adviseur in de showroom tot de monteurs die bij u aan huis de veranda komen plaatsen… Iedereen doet ontzettend zijn best voor een optimaal resultaat. Dat wil zeggen: een perfecte veranda én een tevreden klant.

 

Onafhankelijke beoordelingssite

Als we zeggen dat we de verandabouwer zijn met de meest tevreden klanten van Nederland, dan baseren we dat op de score die wij halen bij de onafhankelijke beoordelingssite ‘Klantenvertellen.nl’. Deze score is gebaseerd op een vragenformulier dat wij via Klantenvertellen aan onze klanten sturen en waarin zij vrijelijk kunnen aangeven hoe zij onze dienstverlening beoordelen. Vaak ook met daarbij een relevant commentaar. Voor ons niet alleen een manier om complimentjes te oogsten, maar óók een hulpmiddel voor het steeds verder verbeteren van onze service. Immers… complimenten zijn fijn, maar ook klachten of punten van kritiek kunnen zeer nuttig en leerzaam zijn.

https://www.klantenvertellen.nl/referenties/mooieverandas_nl

 

Beoordelingen Mooieverandas.nl

Deze score is gebaseerd op 55 beoordelingen, met voor specifieke onderdelen:
Kwaliteit werkzaamheden9.4
Kwaliteit materialen9.5
Deskundigheid medewerkers9.5
Sociale omgang van de medewerkers 9.7
Nakomen afspraken 9.6
Communicatie en bereikbaarheid9.4
Totaaloordeel9.5

Een fraai resultaat, ook al omdat 100% van onze klanten zegt Mooieverandas.nl aan te bevelen aan iedereen die een veranda wil aanschaffen en laten bouwen.

 

Hoe komen die klanten zo blij?

Een van de redenen dat onze klanten tevreden zijn, is doordat wij écht maatwerk leveren, vanaf het allereerste gesprek, via de complete montage en bouwbegeleiding tot de laatste weggepoetste vingerafdruk. De klant staat centraal. Daar komt bij dat wij zeer flexibel zijn. Door onze ruime ervaring van vele honderden bouwprojecten weten we voor elk probleem wel een oplossing te vinden. Van een dak in een rare hoek of een tuin zonder toegang tot een obstinate boomstronk of een te slappe bodem… waar minder ervaren bouwteams afhaken, gaan wij door! U leest er alles over in onze verzameling projecten.

 

Ook Robs Grote Tuinverbouwing kiest voor mooieverandas.nl

Kent u dat televisieprogramma waarin Rob Verlinden en zijn team tuinen aanpakken die een flinke verbouwing nodig hebben? Van kleine tot grote tuinen en van schooltuinen tot daktuinen. Als daarbij eens een veranda of tuinkamer gebouwd moet worden, klopt Rob steevast bij mooieverandas.nl aan. Dan weet hij dat het goed komt, en dat het werk wordt uitgevoerd door representatieve vakmensen, die behalve technisch ook sociaal goed onderlegd zijn. Kijk maar naar onze score voor ‘sociale omgang’: bijna een 10! En dat is niet alleen handig voor de televisie, maar ook een belangrijke plus voor onze andere klanten. U hebt onze mannen toch een bepaalde periode over de vloer. Dan is het wel prettig als ze zich een beetje beschaafd gedragen.

 

Wilt u straks óók uw verandabouwer een 9.5 kunnen geven?

U kiest niet alleen voor een veranda, maar ook voor het totale servicepakket wat daar bij hoort, inclusief nazorg en garantie. Kiest u voor Mooieverandas.nl van familiebedrijf Van Beem, dan weet u zeker dat u – net als al onze andere klanten – zeer tevreden zult zijn met zowel het proces als het resultaat.

WordPress Themes
Logo