Een glazen schuifwand maakt van uw serre een open veranda

Investeren in een glazen vouwwand of schuifwand? Goed idee! Een glazen serre geeft in de winter een fijn beschut gevoel, omdat u achter het glas behaaglijk warm van het uitzicht geniet terwijl buiten een scherpe wind de bomen tergt. Maar als de dagen langer worden en het weer aangenaam wordt, is zo’n glaswand toch een beetje een sta-in-de-weg. Dan is het fijn als u een glazen schuifwand heeft, die u met een simpele beweging opzij kunt schuiven om het buitenleven bij uw woonruimte te betrekken. De besloten cocon van uw serre wordt een heerlijke open veranda.

Glazen schuifdeur, schuifwand of vouwwand?

Er zijn beweegbare wanden met diverse schuif-, vouw- en klapsystemen. Van het discrete geheel glazen schuif-vouwsysteem tot de bekende robuuste schuifpui. De keuze voor het juiste systeem hangt af van diverse variabelen. Bijvoorbeeld de isolerende waarde, de esthetische eisen, de grootte van de gewenste opening en de bevestiging met ophanging of vloerrail.

Laat u adviseren door een vouwwand-specialist

Het voert te ver om hier alle verschillende glazen vouwwand-systemen tot in detail te beschrijven. Ook al omdat uw uiteindelijke keuze grotendeels bepaald zal worden door wat bij uw huis wenselijk en mogelijk is. Het hangt er bijvoorbeeld van af of u een geïsoleerde serre heeft, of een niet-geïsoleerde veranda. En ook uw budget speelt natuurlijk een rol. Liever gaan wij met u in gesprek om samen met u de mogelijkheden en oplossingen te bespreken. Zo weet u zeker dat de uiteindelijk door u gekozen glazen schuifwand of vouwwand de meest geschikte is voor uw situatie.

Bezoek onze showroom

Wilt u de verschillende mogelijkheden op het gebied van vouwwanden en schuifdeuren in het echt zien en ook uitproberen? Dat kan in onze showroom in Zwanenburg. Daar vindt u tientallen veranda’s en serres al dan niet met vouwwanden en schuifdeuren op ware grootte. Wij ontvangen u er graag en demonstreren u de diverse vouwwand-opties. Neem nu contact op voor een afspraak!

WordPress Themes
Logo