Glazen serre voor nóg meer plezier van huis en tuin

De beste manier om uw huis én tuin meerwaarde te geven is met een glazen serre-aanbouw. Een geïsoleerde glazen uitbouw is als een wintertuin, waar u 12 maanden per jaar de seizoenen kunt beleven. In een tuinserre geniet u niet alleen van de bloemenpracht in lente en zomer, u kijkt ook warm en comfortabel uit op herfstig bladerdek, indrukwekkende donderstormen en besneeuwde bomen en struiken.

Glazen serre kopen bij de verandaspecialist

Een glazen uitbouw op maat verfraait uw woning en verhoogt uw woongenot. U heeft vele decennia plezier van een uitbouw met glazen wanden en schuifdeuren. Tenminste als deze is ontworpen en geïnstalleerd door vakmensen met oog voor uw behoeften, verstand van techniek én gevoel voor esthetiek. Een glazen serre moet letterlijk en figuurlijk naadloos aansluiten bij uw huis.

Serre aanbouw – productie en installatie op maat

Wij adviseren u graag over afmetingen, materialen en vormgeving. Zodra we het eens zijn over de te maken keuzes, komen we bij u thuis alles zorgvuldig inmeten. Daarna bestellen we de onderdelen voor uw glazen serre bij de Duitse fabrikant (net als wij een familiebedrijf met lange traditie in kwaliteit). En tot slot komt ons eigen technische team uw glazen serre volgens de regelen der kunst aanbouwen. Tijdens dit hele proces heeft u één verantwoordelijk aanspreekpunt. U krijgt 5 jaar garantie en wij garanderen tevens uw tevredenheid over het proces. Zie ook onze referenties.

Glazen serres in onze showroom

Mooieverandas.nl is onderdeel van Van Beem, een bedrijf met alles voor het buitenleven met een enorme showroom, waar u onze tuinserres en andere veranda’s op ware grootte kunt bewonderen. Zo krijgt u een goede indruk van de kwaliteit van de materialen en de constructie, en kunt u ook kennis maken met de vakkundige en betrokken mensen achter deze website. Wij zitten vlak bij Schiphol en zijn zeven dagen per week geopend. Voor gedegen advies over een glazen uitbouw adviseren wij u eerst een afspraak te maken. Wij serveren graag een kop koffie met wat lekkers in een van onze glazen serres, en nemen alle tijd voor het bespreken van uw wensen.

Plat dak veranda

Wat maakt de plat dak veranda nou zo uniek? In dit filmpje wordt uitgelegd wat er zo speciaal is aan onze plat dak veranda.

Onze kwaliteit veranda’s

Wat maakt mooieverandas.nl nou zo speciaal? Eigenaren Gerko en Mike laten u zien wat het verschil is tussen onze kwaliteit veranda’s en de kwaliteit van andere aanbieders.

Kan je op het glas van een veranda lopen?

Onze veranda’s zijn van uitstekende Duitse kwaliteit. In deze video wordt verteld wat onze veranda’s nou zo stevig maakt en wordt de vraag beantwoord of je op het glas van onze veranda kan lopen.

De mega veranda

Onze mega veranda kenmerkt zich door grote oppervlaktes te overkoepelen. Mike vertelt u meer over de mogelijkheden van deze veranda.

Soorten zonwering

Bij onze veranda’s is er een mogelijkheid tot onder- en bovendak zonwering. Deze twee hebben verschillende voordelen, in dit filmpje wordt laten zien wat de verschillen en de mogelijkheden van onze zonwering zijn.

Persoonlijke veranda samenstellen

U kunt uw veranda samenstellen zoals u zelf wilt. Deze opties kunnen meteen aangeschaft worden, of later toegevoegd worden aan de veranda. In deze video wordt laten zien zien wat de opties zijn voor uw veranda.

Wat als uw gewenste maat niet in ons magazine staat?

Onze veranda’s kunnen in alle vormen en maten gebouwd worden. In deze video wordt uitgelegd hoe verschillende groottes gerealiseerd kunnen worden.

Markilux en Mooieverandas.nl

WordPress Themes
Logo