Een glazen schuifwand voor de veranda,
heerlijk beschut zitten met vrij uitzicht naar buiten

Een glazen schuifwand voor de veranda is een ideale manier om uw verandaseizoen te verlengen zonder het uitzicht te belemmeren. De glazen schuifdeuren zijn ook zonder kozijnen beschikbaar, zodat u echt één aaneengesloten glazen wand krijgt. Een veranda schuifwand op maat past altijd, ook als aanvulling op een bestaande terrasoverkapping.

Veranda schuifwandsysteem voor extra terrasplezier

Veel mensen denken bij een glazen schuifwand vooral aan de extra weken of maanden die ze voor en na de zomer buiten kunnen zitten, veilig beschut, uit de wind achter de glazen schuifwand. Maar ook uw terrasdagen worden langer. Waar u op een open veranda door regen, wind of invallende duisternis van uw terras verjaagd werd, kunt u met een glazen schuifwandsysteem ook ’s avonds gewoon lekker blijven zitten.

Schuifwanden met glaspanelen van 8mm of 10mm

De glazen schuifwanden zijn beschikbaar met een dikte van 8mm of 10mm. De dikkere glaswanden zorgen voor een betere warmte-isolatie en kunnen door hun extra stevigheid ook hoger zijn. Waar de standaardhoogte van glazen schuifdeuren 210cm bedraagt, kunnen de 10mm dikke glazen schuifwanden tot wel 250cm hoog gebruikt worden.

Vraag naar onze oplossingen in glaswanden

Op de foto’s ziet u al hoe mooi een glaswandsysteem uitpakt. Er zijn verschillende mogelijkheden om glazen wanden met of zonder kozijnen te plaatsen. Wat voor u de beste oplossing is, hangt af van verschillende factoren. Het beste kunt u even bij ons langskomen. Wij hebben een enorme showroom met daarin vele veranda’s op ware grootte, met natuurlijk ook glazen schuifwanden. Wij zijn 7 dagen per week geopend dus u kunt zo binnen lopen. Wilt u echter een gedegen advies, dan kunt u het beste eerst even bellen naar 020-497 4662. Wij zorgen dan dat er een specialist voor u klaar staat.

WordPress Themes
Logo