Wifi, muziek en televisie in de veranda:
beeld en geluid door het gehele huis

Een goed geïsoleerde en verwarmde veranda is al snel een populaire ruimte in uw huis, een plek waar u geniet van de seizoenen aan de andere kant van het glas. En natuurlijk kunt u ook van allerlei televisieprogramma’s of een mooie video’s genieten in de veranda. De moderne techniek, met Wifi, bluetooth, Sonos speakers of intelligente bekabeling maakt het allemaal mogelijk.

 

Wifi in de veranda

Wilt u in de veranda nét zo’n goed wifi-signaal als in de rest van het huis, dan zijn er verschillende oplossingen. U kunt bijvoorbeeld halverwege tussen router en veranda een wifi-tussenstation met versterker in een stopcontact plaatsen. Ook is het mogelijk een ethernetkabel te trekken vanuit het internetkastje naar de veranda, met daar weer een Wifi-router.

 

Muziek in de veranda

Ook op het gebied van muziek is heel veel mogelijk. Met moderne speaker-systemen – zoals de speakers van SONOS – of een geluid set in de veranda kunt u desgewenst draadloos muziek van uw installatie of computer naar de veranda zenden. Steeds meer mensen gebruiken ook een apart kastje (zoals Apple TV) om ‘streaming’ video en geluid vanuit de computer door te zenden en weer te geven.

 

Televisie in de veranda

Een veranda is een heerlijke plek om ’s avonds lekker televisie te kijken, vooral als u gebruik maakt van een videoprojector. De grote ramen zijn ideaal geschikt voor het plaatsen van een scherm, waarbij u eventueel ook gebruik kunt maken van de speciale uitrolbare ‘screens’. Sommige zonneschermen beschikken over een zogenaamde ‘volant’: een verticaal uitrolbaar scherm dat perfect is als filmdoek.

 

Elektrotechniek voor veranda’s

Wilt u uw verandabeleving verrijken met elektronica, waartoe wij overigens ook veranda-accessoires als de LED-verlichting en veranda-straalkachels rekenen, denk daar dan ruim van te voren over na. Moderne veranda’s zijn voorbereid op het onzichtbaar leggen van bekabeling en het plaatsen van (spat)waterdichte stopcontacten, zodat wij de configuratie van uw technische installatie mee kunnen nemen in het ontwerp. Zelfs als u niet meteen alle apparatuur aanbrengt, zult u later blij zijn dat u een en ander goed hebt voorbereid. Meer weten? Maak een afspraak met onze specialist, die alles weet over elektronica voor veranda’s.

WordPress Themes
Logo