Showroom experience op ware grootte

De degelijkheid van een A-merk

Een veranda of tuinkamer is een investering waar u vele tientallen jaren zorgeloos van wilt genieten. Wij kiezen daarom resoluut voor topkwaliteit en Duitse degelijkheid. En dat tegen een aantrekkelijke prijs, omdat wij het hele proces van ontwerp tot en met constructie zélf uitvoeren. Met als extra voordeel dat u te maken krijgt met één vast aanspreekpunt en één verantwoordelijke onderneming.

 

Extra zware kwaliteit voor duurzaamheid

Wij werken inmiddels al vele jaren met een vaste Duitse producent van oerdegelijke veranda’s, tot grote tevredenheid van onze klanten. Wij blijven deze producent trouw omdat ook wij zeer tevreden zijn en omdat we bevrediging putten uit het werken met hoogwaardige materialen. Ons montageteam bestaat uit vakmensen met ruime ervaring. Zij herkennen de kwaliteit van de verschillende onderdelen en weten dat ze hiermee echt ambachtelijk vakwerk kunnen leveren. En ze weten ook dat als ze na jaren nog eens bij u langskomen om bijvoorbeeld een zonnescherm of een verandaverwarming te monteren, dat dan de door hen geïnstalleerde veranda’s er nog steeds perfect uitzien.

 

Vertrouwen op de leverancier

Het aanbouwen van een veranda aan een woning is millimeterwerk. Onze verandaspecialisten beginnen dan ook met het nauwkeurig inmeten van de ruimte. Ze noteren daarbij de materialen en staat van de bestaande gevel en de plaatsing van regenpijpen, kijken naar de soliditeit van de ondergrond en naar de eventueel te verwijderen of juist te sparen beplanting. Op basis van hun meetresultaten en instructies gaat de producent aan de slag. Bij levering en bouw zie je hoe ‘gründlich’ de Duitsers de zaken aanpakken. Ook bij veranda’s met ingewikkelde vormen, zoals de veranda ‘om een hoekje’ of een tuinkamer tussen wanden die niet perfect 90˚ zijn, is alles perfect op maat, waardoor er weinig tot geen aanpassingen nodig zijn. Zo kunnen we snel een perfecte veranda neerzetten.

 

Duitse degelijkheid voor elk seizoen

Mooieverandas.nl is de grootste Nederlandse klant voor deze producent, die verder voornamelijk actief is in het Duitse taalgebied. Dat betekent dat ze veranda’s fabriceren die bestand zijn tegen Oostenrijkse en Zwitsers winters. En dus stevig genoeg om zonder een krimp grote pakken sneeuw te kunnen dragen. De glazen of polycarbonaat daken van onze veranda’s zijn dan ook probleemloos beloopbaar (wel beschermen tegen het krassen) bijvoorbeeld om boven de veranda gevels of dakgoten te repareren of schoon te maken.

 

Meer weten of zelf ervaren?

U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf, met de grootste verandashowroom van Europa, waar u alle soorten veranda’s op ware grootte kunt bewonderen. Daar zult u niet alleen overtuigd raken van de kwaliteit, maar ook inspiratie opdoen voor uw eigen nieuwe veranda! Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus u kunt gewoon langskomen. Of bel voor een afspraak met een ervaren adviseur: 020-23 89 442.

WordPress Themes
Logo