Een vouwdak voor de veranda…
Italiaans design voor esthetiek en comfort.

Waarom kiezen mensen voor een veranda of pergola met vouwdak? Wij kunnen verschillende redenen bedenken. Stel… u heeft een heerlijk zonovergoten terras, waar u graag een overkapping wilt realiseren. Als beschutting tegen de brandende zon of om te kunnen schuilen tijdens een buitje. Maar u vindt parasols rommelig ogen en wilt ook geen warmte doorlatend glazen veranda dak. U houdt van een strakke, tijdloze stijl. Dus kiest u voor een veranda of pergola met Italiaans design vouwdak.

 

Overkapping met harmonicadoek

Onze Italiaanse leverancier produceert diverse modellen vouwdaken voor veranda of pergola. Wat ze gemeen hebben is de strakke belijning en de sublieme technische werking. Met een druk op de knop ontvouwt zich nagenoeg geruisloos het harmonicadoek binnen het frame van uw overkapping, tot een naadloos strak dak is ontstaan. Het doek is gemaakt van PVC, een materiaal dat ook na vele seizoenen in felle zon of ijzige koude niets van zijn flexibiliteit verliest. Ook de overige materialen gaan een generatie lang mee.

 

Terrasoverkapping van professionals

In het thuisland Italië zijn de vouwdaken van onze leverancier vooral erg populair als harmonicadoek terrasoverkapping, bij professionele horecabedrijven. Wegens de fraaie belijning, maar natuurlijk ook om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een veranda-vouwdak van mooieverandas.nl bent u verzekerd van jarenlang probleemloos genieten van uw buitenruimte. En omdat wij zowel uw veranda of pergola als het vouwdak niet alleen verkopen maar ook zelf installeren, heeft u één aanspreekpunt voor levering, installatie en garantie.

 

Bekijk de vouwdaken in onze showroom

Wilt u een vouwdak in werking zien? Kom naar de grootste showroom van Nederland van mooieverandas.nl, nabij Schiphol. Daar vindt u tientallen veranda’s op ware grootte, zodat u niet alleen de verschillende dak oplossingen kunt zien, maar ze ook zelf kunt uitproberen. Maak een afspraak voor een demonstratie, of loop gewoon eens binnen. Wij zijn zeven dagen per week open.

WordPress Themes
Logo