Aluminium carport
Voor een schone, droge en koele auto

Als u op uw eigen terrein een plek heeft om een of twee auto’s te parkeren, dan kunt u die plek ook gebruiken om een aluminium carport te plaatsen. Een carport is niets meer of minder dan een overkapping op poten die uw parkeerplek schoon en droog houdt, en die uw auto beschermt tegen de elementen. Een aluminium carport vergt amper onderhoud en is bestand tegen alle weersomstandigheden.

Welke soort aluminium carport?

Er zijn verschillende soorten aluminium carports. De meest simpele is de carport met vier staanders en simpele horizontale liggers bedekt met glas of polycarbonaat. Een langwerpige doos met rechte lijnen. Dan is er de carport met zadeldak, aan weerszijden symmetrisch aflopend voor een klassiek profiel. En tot slot de carport met toogdak, een ronde koepel met een luchtige, bijna vrolijke uitstraling. Voordeel hiervan is dat u door de koepel wat extra inrijhoogte wint, wat dit type zeer geschikt maakt als carport voor camper of caravan.

De veranda als carport

Een laatste type carport is eigenlijk een veranda voor uw auto. Deze carport is aan het huis vast gebouwd, aflopend naar één zijde, en eventueel nog te verbreden om een beschut looppad te creëren.

Optisch 100% horizontaal carport

De laatste trend is de rechte overkapping. Daarbij maken wij een optisch 100% horizontale carport zonder afschot. De steunen en liggers vormen een perfecte box, terwijl de dakplaten natuurlijk wél licht schuin weglopen om de waterafvoer mogelijk te maken. De afvoerpijpen zijn verstopt in de liggers en staanders. Zo krijgt u een bijzonder strak en modern bouwwerk met een bijzondere look.

Carport bestellen begint met overleg

Een carport is een flinke investering in de uitstraling van uw woning, de goede conditie van uw auto(s) en uw leefcomfort. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u naar onze showroom komen om de ‘live’ modellen te zien en te overleggen met onze ontwerpers en bouwers? TIP: Maak vóór vertrek nog even wat foto’s van uw woning en de oprit, dat praat wel zo makkelijk.

WordPress Themes
Logo