Buitenkamers, tuinkamers en (gedeeltelijk) dichte veranda’s

Zomer en winter genieten van uw huis én tuin? Laat ons ervaren montageteam (bekend van het tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing) voor u een buitenkamer op maat bouwen. Een buitenkamer of tuinkamer is een veranda die rondom is dichtgemaakt. Aan het huis gebouwd spreken we van een buitenkamer, maar we kunnen zo’n gesloten of halfopen veranda ook ergens vrijstaand in uw tuin bouwen. Als tuinkamer dus.

Duitse degelijkheid

Wij leveren en bouwen alleen de allerbeste buitenkamers en veranda’s, op maat gefabriceerd door een betrouwbare poducent in Duitsland. Zeer robuust en gebouwd om onder meer Oostenrijkse en Zwitserse winters te doorstaan. De glazen of polycarbonaat daken zijn bestand tegen grote pakken sneeuw en dus ook gewoon beloopbaar.

Uw buitenkamer-project in één hand

Belangrijk voordeel van een buitenkamer kopen bij mooieverandas.nl is dat wij een familiebedrijf zijn met ruim 100 jaar ervaring in klantenservice. We bouwen het goed, of we bouwen het niet. Omdat wij alleen met onze eigen ontwerpers en een vast eigen bouwteam werken, hebt u van eerste advies tot aan de oplevering te maken met één projectleider, die ook na succesvolle afronding van uw buitenkamer-project en tijdens de garantieperiode uw aanspreekpunt blijft. Een hele zorg minder.

WordPress Themes
Logo