Accessoires voor optimaal veranda-genot

Als specialist in verandabouw hebben wij een uitgebreid assortiment accessoires waarmee u het comfort in uw veranda kun verbeteren. Denk aan automatische zonwering of screens met afstandsbediening, ingebouwde sfeerverlichting en verschillende soorten vaste of beweegbare (schuif)wanden. Wij leveren het allemaal, direct bij de bouw óf op een latere datum. Zo kunt u de kosten van een luxe veranda met alle accessoires over een aantal jaren spreiden.

Spaarsysteem voor veranda-accessoires

Een veranda of buitenkamer is een flinke investering. Sommige van onze klanten besluiten daarom om eenvoudig te beginnen, met de meeste simpele vorm van een veranda: een dak boven het terras. Omdat wij onze veranda’s op maat laten maken bij een van de meest betrouwbare Duitse fabrikanten, kunnen we – desgewenst – al vanaf het allereerste ontwerp rekening houden met mogelijke uitbreiding op later datum. Zo kunt u in de jaren na de initiële bouw stukje bij beetje een complete, luxe buitenkamer bij elkaar sparen. Met eerst één of twee glazen schuifwanden, extra verlichting, een zonnescherm of screens en aanvullende elementen, zoals een houtkachel of speciale terrasverwarming.

Accessoires toevoegen voor meer comfort

Wilt u meer weten over onze accessoires en het spaarsysteem, of bent u op zoek naar accessoires voor uw bestaande veranda? Kom kijken naar de verschillende oplossingen in onze showroom (de grootste van Europa, met alle veranda-modellen op ware grootte!) en laat u inspireren tot het samenstellen van uw comfortabele droomveranda. Wij adviseren u graag.

WordPress Themes
Logo